4 знаци, показващи че починал любим човек е близо до вас и ви пази

Тя и Той
Typography

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Загубата на любим човек е едно от най-болезнените неща, които могат да ни се случат. Въпреки че тях физически вече ги няма, те все още могат да бъдат близо до нас от време на време.

Загубата на любим човек е едно от най-болезнените неща, които могат да ни се случат. Въпреки че тях физически вече ги няма, те все още могат да бъдат близо до нас от време на време.


Ето 4 знаци, които показват, че любимият човек все още е в близост до вас :


Можете да го помиришете – Когато духът на любим човек е близо, той може да се прояви в редица начини.


Един от най-разпространените е ароматът. Това може да бъде миризмата на тютюн за лула или парфюм, или дори миризмата на любимите ви храни. Обърнете внимание. Това е съобщение, което е изпратено директно до вас от вашия починал любим човек.

Те се появяват в сънищата ви – Това е един от най-често срещаните начини, по които духовете взаимодействат с нас. Нашетоподсъзнание е по-отворено към света на духовете.

Сънищата, в които осъществявате контакт с починали хора са много по-реалистична от обикновените. Обърнете внимание на това, което те ви казват. То може да е важно съобщение касаещо живота и съдбата ви.

Вашите предмети изчезват – Звучи глупаво, но само защото те са мъртви, не означава, че са загубили желанието си да си направят шега с вас. Смейте се и се забавлявайте заедно с тях. Радвайте се! Те се опитват да ви покажат, че са близо до вас.


Необичайни мисли – Това може да е знак, че вашите близки са все още с вас. Ако имате чувството, че сте подвластни на чужда мисъл, особено, ако тя предизвиква вътрешен монолог във вас, това трябва да ви подскаже, че контактувате с ваш починал близък. Заслушайте се! Вероятно посланието е важно за вас.

източник: www.zajenata.bg

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg