Месечният хороскоп за септември за зодия Дева

Месечен хороскоп
Typography

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

През месеца имате възможност да се заемете със създаването на по-голям комфорт в дома си и офиса. По принцип месецът ви носи късмет.

През месеца имате възможност да се заемете със създаването на по-голям комфорт в дома си и офиса. По принцип месецът ви носи късмет.

Имате възможностите за изява, за печалба. Радвате се на приятелствата, които създавате, на покровителството на високопоставени личности.

В работата при повечето от вас се очаква успех. Имате невероятни шансове в делови или в личен план. Едно доста неочаквано запознанство може да се превърне в дълго жадувана любов. Щастливи моменти в живота на децата ви.

Проблемите при тези, които са обвързани, могат да дойдат от страна на тяхната половинка. Решавате по много добър начин въпрос, свързан с вашия съдружник.

Старо лично познанство започва постепенно и сигурно да се изгражда като интимно приятелство. Не се свързвайте набързо с човек, който ви декларира, че е готов да се обвърже с вас. Вие сте емоционални, но се пазете от гневни изблици. Те могат да станат причина да загубите дори работата си. Приятни мигове с огнен знак.

Не рискувайте в бизнеса – ако имате свой, или на работното си място, за да не ви се стоварят неуспехи и загуби. Изниква възможност за работа далече.

Родените под знака на Дева имат възможности през този месец да направят годеж или брак. Започва месец, през който повечето от вас се налага да решават бързо въпроси, свързани с бъдещото им развитие и техния личен живот.

Една доста солидна материална изненада ви прави по-стабилни. Предстоят ви разговори с високопоставени личности, които имат много добри позиции в обществото, както и високопоставени личности в административната йерархия.

На родените през Дева помага Телец, вие му отговаряте със същото. Тази връзка се заздравява с времето. Вероятно ви се налага да пътувате из страната. Много вероятно е в края на месеца да изживеете голяма фамилна радост. Месецът е подходящ за явяване на изпити и конкурси.

Месеца преминава с изживявания на приятни срещи и връзки с хора от далече.

През този период печалбите ви са предимно от работа. Ако ви се налага да правите по-голяма покупка, са ви необходими допълнителни приходи. Постарайте се да ги получите, имате и силите, и условията за това. Трябва само да се потрудите малко повече.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg