Месечният хороскоп за септември за зодия Рак

Месечен хороскоп
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Интуицията ви е силно изострена, но през този месец не й се доверявайте напълно, защото може да ви подведе.

Оценете нещата, които ви предлага ваш бивш приятел и които биха ви донесли добри перспективи. Може да проведете важни разговори за добро сътрудничество с хора отдалече.

Много трудно уреждате важен документ за строителство. Става, но с малко повече упорство.

Тези от вас, които имат да уреждат финансови въпроси, е добре да го направят през този месец. Ако имате дългове, започнете да ги връщате и не натрупвайте повече. Не вземайте кредити точно сега.

Около средата на месеца имате неприятен за вас разговор, свързан със съдружника ви. Може да е свързан с офис или с промяна на деловата дейност. Налага се да обмислите някои неща, свързани с член на семейството ви.

Съмнявате се, че човек от вашата служба ви подлива вода. Имате право, в най-скоро време резултатите са на лице. Доказвате своята правота, защитавате позициите си, но у вас остава неприятният вкус на обида и огорчение.

Имате шанса да направите една изява, за която се готвите отдавна. Тя ви носи признание. Възможно е напрежение в семейството. Обвързаните се радват на спокойна и дълбока любов.

Самотните се срещат с голямата си любов и много бързо се усещат запленени и решени на трайна стабилна връзка. Ако се налага да държите изпити, бъдете много внимателни. Може да ви притесни неприятен разговор.

Отнесете се внимателно към едно напрежение в семейството ви, свързано с промени в дома ви. Много е вероятно те да са наложени от битов проблем.

Около средата на месеца може да пътувате в страната. Отваря ви се и път в чужбина, за по-продължително време. Човек от дома ви може да замине за чужбина, за да урежда важни финансови и делови въпроси. Имате приятно напрежение около задомяване на близък човек.

С повече внимание се измъквате от неприятни ситуации. Младите да мислят за обучението, за самообразованието си – имат шансове дори за реномирани учебни заведения в чужбина, само не бива да намаляват темповете, защото самоуспокоението вреди.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg