Месечен хороскоп за март 2018 г, за зодия Риби

Месечен хороскоп
Typography

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.50 (2 Votes)

През март 2018 година с Рибите ще се случват много необичайни и неочаквани събития.

През март 2018 година с Рибите ще се случват много необичайни и неочаквани събития.

Като пример: в представителите на този знак ще се пробуди такава енергия, че те с лекота ще изпълнят всичко, което дълго време са отлагали.

Колкото повече планове имат Рибите в този период, толкова по-добре, иначе съвсем ще им доскучае. Звездите съветват Рибите да се присъединят към някого, да вземат участие в нечии планове, за да натрупат просто опит.

Любовен хороскоп за март 2018 година за Риби

Както предсказват звездите, през март Рибите ще могат да започнат роман изключително с користни подбуди. В този случай, представителите на този знак, трябва да действат, а не да губят напразно времето си в очакване на по-подходящ момент. 

Отдавна е известно, че обстоятелствата в любовта човекът сам ги създава, а подобна възможност за Рибите рядко изпада.

Съгласно хороскопа, през март Рибите против волята си могат да се разделят с близък човек. Възможно е това да се случаи, защото ще изгубите вяра в този човек или ще осъзнаете, че може да бъдете предадени.

Могат да възникнат определени трудности с децата ви. През март ще се нуждаят от много внимание и грижи. Възможно е да започнат да боледуват и да е необходимо често да сте по лекари. Ще започнат лошо да усвояват уроците в училище и ще ви се наложи да им помагате с уроците.


Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg