Седмичен хороскоп на Алена: не очаквайте всичко да върви мирно и спокойно, ще възникват непредвидени ситуации

Любопитно
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Повечето от вас ще са настроени по-скоро за забавления и приключения, отколкото за работа. Ще изпитвате желание да си угаждате и да правите това, което сърцето ви иска.

Овен
Повечето от вас ще са настроени по-скоро за забавления и приключения, отколкото за работа. Ще изпитвате желание да си угаждате и да правите това, което сърцето ви иска. Ще бъдете спонтанни и ще слушате най-вече себе си – нещо, което по принцип правите, но през следващите дни тази ваша склонност ще се прояви особено силно. Връзките – любовните и приятелските, ще бъдат актуална тема.

Телец
Седмицата ще се окаже изпълненена с повече предизвикателства в емоционален план. Възможно е у вас да се породи чувство, че партньорът ви се явява като пречка да осъществите нещо, което искате, или пък, че не ви дава нещо, което заслужавате. Ако въпросните отношения са важни за вас, по-добре намерете начин да установите баланс между собствените си желания и тези на другия човек, вместо да водите безсмислена война.

Близнаци
В действията си ще се справяте по-добре, ако се вслушвате в гласа на собствената си интуиция, вместо да очаквате някои друг да ви поднесе наготово търсените отговори. Така ще успеете лесно да преодолеете колебанията си и да изберете посоката, по която в крайна сметка да поемете. Що се отнася до взаимоотношенията с околните, търпението ви може да бъде поставено на изпитание. Бъдете особено внимателни при общуването си с партньора.

Рак
Точно сега вероятно ще търпите развитие в професионалната сфера, но от вас ще се изисква да сте по-активни и да проявявате инициатилност, вместо да стоите и да чакате нещата просто да се случат. Дали това означава да проведете по-труден разговор, да се впуснете в изследване на непозната територия или нещо друго, при всички случаи ще трябва да преодолеете притесненията си и да реагирате по някакъв начин.

Лъв
Ще достигнете до интересни прозрения, ако наблюдавате случващотосе около вас и във вас, защото съдбата ще ви дава знаци дали сте на прав път в някаква област от живота си. казано най-общо, ако трябва да се случи това, което искате, и особено ако е свързано с благото на други хора, то тогава ще видите как желанието ви се сбъдва или поне се приближавате с една сткъпка към неговото осъществяване.

Дева
На първо място ще излезе въпросът за вашето лично спокойствие. Каквото и да правите, ще се стремите към него – и у дома, и на работа, и в любовния ви живот. Периодът е много подходящ да си угаждате както намерите за добре, – чрез храна, забавления, удоволствия или разкрасяващи процедури. Дори тези от вас, които по принцип не отдават кой знае какво значение на външния си вид, ще усетят желание да се гласят повече, да си купят нов тоалет.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg