Любовен хороскоп за днес: Душaтa ви щe кoпнee зa прocтoр и cвoбoдa. Oтвoрeтe прoзoрeцa нa душaтa cи

Любопитно
Typography

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.50 (1 Vote)

Любовният живот в последните дни на юли може да е малко объркан. Възможни са заблуди, разочарования. Може би някои представители на зодиака не искат да видят истини, които са очевидни. Повече вижте в любовния ни хороскоп.

Любовният живот в последните дни на юли може да е малко объркан. Възможни са заблуди, разочарования. Може би някои представители на зодиака не искат да видят истини, които са очевидни. Повече вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Лъжи, спорове, разочарования... Такава ще бъде любовната седмица за Овните, а виновници за това ще са Венера и Нептун. Възможно е да попаднете в ситуация, в която да осъзнаете, че определени знаци са били пред вас през цялото време, но любовта ви към някого ви е карала да си затваряте очите.

Телец

Тази седмица, за Телците любовта и парите ще бъдат свързани по някакъв начин. Някои от вас може да решат да спестят финансова информация от половинката си. Ако пък сте необвързани, може да се почувствате по-уязвими и самотни. В резултат на това може да се изкушите да похарчите повече пари, за да се утешите.

Близнаци

Влюбени сте, но не бъдете глупави, уважаеми Близнаци. Когато става въпрос за любов, тази седмица ще се почувствате така, сякаш сте загубили баланса. Самотните представители на зодията, може да имат романтична среща и да решат, че това, което им се случва е твърде хубаво. Балонът може да се спука, когато разберете, че този човек крие нещо. Обвързаните Близнаци може да се разочароват от това, че любимият човек не ги подкрепя по отношение мечтите им свързани с кариерата. Близнаци, събудете се!


Рак

Уважаеми Раци, дали не посвещавате любовта си на някого, който не заслужава вашето внимание? Вероятно се надявате, че демонстрирайки интерес, на вашите чувства ще бъде отговорено със същото. Колкото повече живеете в заблуда, толкова по-разочаровани ще бъдете. Пуснете тази личност. Това, което е ваше, няма да ви подмине.Лъв

През настоящата седмица ще бъде по-добре да не споделяте много за любовния си живот с приятели. Дори и да имат добри намерения, съветите им може да доведат до объркване. Следвайте събитията и обмисляйте добре вашите думи и действия.


Дева

Девите ще търсят яснота както по отношение на кариерата, така и в любовта. Може да се окаже, че нямате подкрепата, която желаете да имате от партньора си, докато се опитвате да се възползвате максимално от настоящите възможности, които се откриват пред вас. Като цяло, любовната седмица ще бъде разочароваща за вас.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg