Любовен хороскоп за месец януари: Мечтите се сбъдват за Раците, Девите, Козирозите и Рибите

Любопитно
Typography

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

По отношение на любовта, романтиката и страстта януари не обещава да бъде приказна – удобството и практичността ще изтласкат романтизма.

По отношение на любовта, романтиката и страстта януари не обещава да бъде приказна – удобството и практичността ще изтласкат романтизма.

Все пак това не означава, че за романтика в душата няма да остане място – просто колкото и да сме влюбени, звездният хороскоп ще ви принуди да се замислите за практическата страна на личния ви живот.

Овен

Любовният хороскоп за януари за Овните вещае, че тези хора ще добият по-голяма популярност сред противоположния пол от момента, в който те самите си позволят да флиртуват и да се впускат в нови отношения.

Обвързаните Овни трябва да се опитат да отделят повече време за партньора си, в противен случай може да се получи така, че той или тя да потърси любов на друго място.

  В романтичната обстановка влюбените могат да успеят да намерят нови допирни точки, благодарение на които отношенията им ще имат нов оттенък, ще имат и по-голямо сексуално влечение един към друг.

Телец

Любовният хороскоп за  Телец вещае на представителите на този знак, че в началото на годината те ще имат всички шансове да бъдат покорени от представител на противоположния пол.

Звездите съветват Телците да бъдат по-малко наивни и по-често да проявяват характер, който партньорите задължително ще оценят. Това се отнася за тези представители на знака Телец, които отдавна са в брачни отношения. Партньорът им ще бъде тяхната най-голяма подкрепа в трудните дни, които се задават, както в емоционален, така и в чисто психологически план.

Необвързаните Телци може да изпитат фатална любов.

Близнаци

За Близнаците, които имат партньор, месеца ще бъде тест за здравината на чувствата. От съдбата си не можете да избягате, а щастието ви никъде няма да се дене от вас. Тестове и изпитания на истинските чувства ще преминат почти всички Близнаци и това няма да е особено приятно, но трябва да се отнасяте към всичко това философски. След поредица от изясняване на чувствата редом ще останат наистина обичаните и обичащите.

Звездите съветват партньорите да дадат свобода на Близнаците, иначе ще се наложи да се разделят завинаги. Трети човек ще се опита да се бърка във вашата връзка. Внимавайте, защото на партньора/партньорката ви би могло лесно да му хареса. През първите няколко месеца дайте всичко от себе си, за да спасите връзката.

Рак

Родените под знака на Рака  трябва да се определят за собствените си предпочитания и да се отправят в търсене на единственото, което би било за тях една сбъдната мечта. Ако срещата вече се е случила, ценете тези, който е до вас, и не го пускайте, защото да загубите е много по-лесно, отколкото да изградите нова връзка.

Родените под знака Рак ще бъдат невероятно игриви и напористи.  От дребни разправии може да се разгори голям скандал, който да стане повод за раздяла. Любовният хороскоп  говори за това, че самият Рак често не е искрен с любимия човек и смята, че като скрива истината от партньора си, това не вреди, а даже е и полезно.


Лъв

Любовният хороскоп  за Лъв говори за това, че още в началото на годината тези хора ще трябва да преодоляват неудържимото си желание да покоряват хората, които им харесват. С особена сила ще им въздействат представителите на знаците Овен и Близнаци, които ще притежават някаква магична власт върху Лъвовете и ще ги „водят на въженце“.

Точно през тази година ще бъдете по-привлекателни, отколкото преди, но това може да направи така, че вашият партньор да изпитва собственическо чувство към вас. Бъдете внимателни да не преминете границата. Обвързаните представители на знака трябва да забравят за романтични пътувания, но добре би било да имат романтични вечери без видима причина.

Излишната активност и любвеобилният характер могат сериозно да засегнат любимия човек и да доведат до огромен скандал или до временен разрив на отношенията.


Дева

На Девите  звездите препоръчват да останат с тези, които са проверени от времето. След временни раздели ще ви се случи връщане към бивши гаджета. Семейните Деви астролозите съветват да пътуват, за това ще имат достатъчно възможности.

Може да изглежда странно, но самотните мъже Деви може да почувстват непреодолимо влечение към омъжени жени. Естествено, това не може да не предизвика конфликт. При това той може да бъде както с мъжа на изгората, така и с близки роднини, представители на този знак, които също ще бъдат много недоволни от това развитие.

Девата мъж трябва да има предвид, че всяка тайна много бързо става обществено достояние, и тъй като с особен кураж той не се отличава, проблемите могат да бъдат доста сериозни.

Самотните жени, родени под този знак, ще се държат повече от скромно, но само дотогава, докато те не почувстват внимание от страна на противоположния пол. На проявите на флирт те ще реагират на драго сърце. Но проблемът се крие във факта, че този роман може да се случи с вече ангажиран мъж и тогава съпружеската изневяра от негова страна наистина ще предизвика сериозни сътресения.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg