Седмичен хороскоп на Алена: Близнаци-Любовта ще бъде в умовете на много от вас! Везни-вълнуващи дни....

Любопитно
Typography

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (2 Votes)

От каквото и съдействие да имате нужда, в началото на новата година ще го получите лесно, стига и вие да се готови да отвърнете със същото.

От каквото и съдействие да имате нужда, в началото на новата година ще го получите лесно, стига и вие да се готови да отвърнете със същото.

Овен
В началото на новата година на дневен ред ще излязат доста недовършени дела, на които ще трябва да обърнете внимание. Става дума не само за служебни и лични ангажименти, но и за неизяснени взаимоотношения и проблеми в комуникацията. За съжаление ще общувате по-трудно с колеги и началници и има вероятност да си изпускате по-лесно нервите. В какъвто и конфликт да сте въвлечени обаче, във ваша полза ще бъде да не реагирате прибързано – дайте си време да обмислите ситуацията и да решите как и какво да кажете, когато има възможност да говорите. Бъдете внимателни, когато общувате с близки и роднини – има вероятност някой да ви ядоса.

Телец
Началото на новата година ще бъде много благоприятна за вас – както откъм приятни срещи и преживявания, така и във финансово отношение. Имайте предвид обаче, че наградите ще зависят от усилията, които сте положили досега – ако сте се старали и сте били работливи, ще успеете да се насладите на резултатите, ако обаче сте чакали наготово, нищо чудно да останете разочаровани. Вторник и сряда са особено благоприятни дни за вас – както за работа, така и за забавления. Може да попаднете в приятна компания или в службата да станете център на внимание. Ако пред вас се открие възможност да се позабавлявате, не я изпускайте – ще си изкарате чудесно – съветва в хороскопа си Алена.

Близнаци
Любовта ще бъде в умовете на много от вас – без значение дали сте обвързани, или не. Ако се чувствате свободни за нови любовни приключения, през следващите дни ще бъдете във вихъра си – ще общувате с повече хора, ще се забавлявате и ще привличате вниманието. Не е изключено  да срещнете човек, когото да омаете – шансовете ви за това са големи. Дори да не попаднете на сродната си душа, най-малкото ще спечелите симпатиите на хората около вас и ще се радвате на комплименти. Ако сте обвързани, прекарайте колкото е възможно по-дълго време с половинката си – така ще заздравите връзката си и ще се радвате на приятни мигове в общата си компания.

Рак
В началото на годината акцентът при вас ще падне върху партньорствата – най-вече личните, но при някои е възможно влиянието да се отрази и на професионалните. Какво точно ще се случи, зависи от това каква работа сте свършили през цялата година – ако не сте изяснили някои неща, нищо чудно отново да се сблъскате с тях, за да успеете да ги анализирате и да намерите разрешение. Какъвто и да е случаят, имайте предвид, че опитите ви да стане на вашето или да получите това, което искате, ще ударят на камък, ако желанията ви се разминават с тези на половинката ви. Искате ли да постигнете нещо, по-добре бъдете конкретни и ясни, вместо да очаквате някаква досетливост от другите.

Лъв
Предстои ви позитивна седмица, като преживяванията ви ще бъдат съвсем в духа на новогодишните празненства – приятни срещи, разговори и веселби. Дните ще бъдат динамични, но това едва ли ще ви притесни – напротив, забързаното всекидневие ще ви подейства стимулиращо. Към средата на седмицата има вероятност да получите някаква неочаквана вест или информация, която да ви наведе към размисли или да промени плановете ви за началото на новата година. В понеделник и вторник наблюдавайте малко по-внимателно какви сигнали ви дава тялото – ако не се чувствате добре, намалете темпото, грижете се повече за себе си и ограничете вредните навици.

Дева
Ще ви се открие възможност да направите нещо, което особено много ви се удава – да въведете ред в делата си, така че организирайте се добре и се хващайте за работа. Ще осъществите онова, което сте замислили. Единственото, което би могло да ви попречи, са прекалено високите ви очаквания – ако си поставяте големи цели и се натоварите с много ангажименти, ще се разпилеете и резултатите няма да бъдат добри. Началото на новата година е много благоприятно за вас във финансово отношение – може да ви дадат пари за добре свършена работа и дори да получите някакво предложение за бъдещо сътрудничество, което да се окаже изгодно. Внимавайте обаче с харчовете.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg