Най-търсеният седмичен хороскоп вече е тук: Телец се заливат от щастие и пари! Лъв-любовта витае около вас

Любопитно
Typography

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Седмичният хороскоп до 7 октомври. Периодът е съвсем благоприятен. Вашите финансови и психически резерви се попълват, при това не винаги е ясно откъде и защо ви идват такива блага.

Седмичният хороскоп до 7 октомври. Периодът е съвсем благоприятен. Вашите финансови и психически резерви се попълват, при това не винаги е ясно откъде и защо ви идват такива блага.

ОВЕН
  Настъпил е продължителен период, когато по-лесно ще се съгласите да останете без работа, отколкото да смените службата. Наближава краят на нещо. Може би сте поработити доста и сега търсите уединение. Причините могат да бъдат много, например искате да избягате от прекалено неизгодните и тежки за вас ангажименти в службата и у дома. При други е възможно причините да са здравословни проблеми, а при трети - семейните грижи стават по-важни от служебните задължения. Като цяло, вие правите равносметката, примирявате се с непосилното бреме или решително се освобождавате от тягостните ангажименти. Умората и спадът на ентусиазма няма да ви избавят от работа, свързана с дома и семейните задължения, дори напротив, засилват тази страна на живота. Полезно е да започнете ремонт или да поемете задължения, свързани с грижите около член на семейството. Резултатът ще е удобен за всички, а вие ще си спечелите одобрение и финансова подкрепа. 

ТЕЛЕЦ
Периодът е съвсем благоприятен. Вашите финансови и психически резерви се попълват, при това не винаги е ясно откъде и защо ви идват такива блага. Сигурно сте ги заслужили. Най-големите блага ще се струпат върху главата на родените през втората половина на май. Родените в началото на май може внезапно да сменят местоработата си, намирайки по-добро приложение на своите способности. Подобряването на семейните обстоятелства ще се изрази в придобиване на недвижим имот или други широкомащабни подобрения. Най-хубавият ден за седмицата е събота. Ако имате какво да празнувате, задължително си организирайте празник. В неделя вече няма да ви се иска. Не защото ще се случи нещо лошо, просто ще започнете да пресмятате и икономисвате. Най-общо казано, в скоро време ще придобиете повече свобода за действия от обикновено, ръцете ви ще бъдат развързани и ще можете да се реализирате в обществото, по-малко ще зависите от семейството, децата и любимия. Това няма да зарадва всички, тъй като любимият или любимата могат изобщо да изчезнат от хоризонта. Така или иначе, в следващите две години в романтичните отношения и в отношенията с децата си ще проявявате много повече прагматизъм и придирчивост, отколкото преди това. Но и повече лична отговорност.

БЛИЗНАЦИ
През тази седмица, а и през целия октомври главното в живота ви става домът и семейството или завършването на някакво важно и дългосрочно житейско начинание. В следващите седмици родителите или по-възрастните членове на семейството ще се нуждаят от грижи, натрупалите се семейни проблеми при някои от вас ще ви поставят пред факти, свързани със самото съществуване на семейството в предишния му вид. С други думи, животът ви в близко време ще зависи в голяма степен не толкова от вас, колкото от онези, които ви заобикалят, от най-близките ви хора. Постарайте се да си "върнете дълговете", както материалните, така и моралните. Да се прави кариера или да се променя социалното положение сега е възможно само в ущърб на семейството и против волята на всички у дома. Може да се изправите пред нелека задача. През тази седмица трудните ситуации ще бъдат поизгладени и толкова по-полезно ще бъде да започнете решаването им. Това е, което се натрупва в продължение на година-две и постепенно променя живота. Тенденцията е такава, че семейството и мястото, където живеете, започва да става за вас все по-голям товар. Или така ви се струва. Помислете за това в свободното си време.


РАК
Вие започвате енергично да освобождавате своя потенциал и настроения, дори онези, които дълго сте трупали и крили дълбоко в душата си. Добре ли е това? Добре е, ако ви помага да проявите инициатива и да формулирате важните програми в живота си, които ще осъществявате в близките две години. Добре е, ако се осмелите и в следващите седмици и месеци си намерите партньор, харесате се на работодателя си и заемете най-изгодната за себе си социална ниша. Лошо е, ако нереализираната ви енергия ви блъсне в главата или удари слабите органи, предизвиквайки заболяване. През тази седмица ще се чувствате бодро и няма да се шокирате, обременявайки себе си с някакви нови грижи. Прекрасните финансови обстоятелства ще позволят на мнозина от вас да си починат хубаво и да съберат сили. Ако обаче положите леки усилия, можете да направите и нещо по-голямо, касаещо насъщни въпроси. И най-лесно ще го направите във вторник, сряда и четвъртък, когато всичко ще се получи без особени спънки.

ЛЪВ
През тази седмица животът и отношенията ви са богати на силни чувства и възможности. Имате възможност да уредите личния си живот. Имайте предвид, че още през следващата седмица суровата реалност ще заяви правата си и на дневен ред все по-ясно ще започнат да се очертават финансовите проблеми. Постарайте се през следващите дни да стимулирате и да използвате всички финансови възможности, които ще укрепят благосъстоянието ви за дълъг период от време, ще ви дадат увереност. Понеже занапред трудно може да се очаква ръст на благосъстоянието, в най-добрия случай ще започнете икономично да изразходвате своите ресурси и да инвестирате излишното в дългосрочни проекти, от които обаче ще получите нещо едва след две години. Направете ревизия на своите средства и акцентирайте върху най-надеждните и постоянни източници на доходи. В това отношение показателни събития е възможно да се случат в събота и неделя.

ДЕВА
  През тази седмица далеч не всички Деви ще преживеят нещо запомнящо се. Нещо повече, по-полезно ще бъде, ако изкарате седмицата колкото се може по-скромно, по най-обичайния начин. Само родените в края на август ще бъдат подложени на сериозни психологически или морални изпитания. Това може да бъде във връзка с важни житейски събития или защото очакваните събития не се случват. Главното в следващите дни е отговорност по отношение на задълженията, при това на старите задължения. Ще се наложи родените в края на август да се разплатят по сметката, при което това може да доведе до много позитивен резултат: вие няма да дължите повече никому нищо. Нито материално, нито морално. Ако в скоро време се случи нещо много тягостно за вас, то ще бъде само защото сте останали длъжник. Може да се каже, че сте фалирали. Надявам се това да не се случи. Проблемите на възрастното поколение и всички трудности, свързани с тях, могат да ви стиснат за гърлото, но това е дълг, който искаш или не, трябва да платиш. През цялата седмица лесно ще се оформят най-различни, необходими в битов план документи.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
loading...