Какъвто е месецът ви на раждане, такава ще бъде вашата съдба

Любопитно
Typography

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Всеки знае, че характерът на личността до голяма степен е предопределен от зодиакалния знак. Но професионалните астролози казват, че в допълнение към личния знак, месецът на раждане също играе важна роля.

Всеки знае, че характерът на личността до голяма степен е предопределен от зодиакалния знак. Но професионалните астролози казват, че в допълнение към личния знак, месецът на раждане също играе важна роля.

Въпросът е, че дванадесетте месеца, не съвпадат точно с дванадесетте зодии: родените, например, през юли могат да бъдат Рак или Лъв – в зависимост от датата. А юлският Лъв и августовският Лъв са два напълно различни звяра, защото месецът оставя своя отпечатък върху характера на знака!

Ето защо, при изготвяне на хороскопи е важно да се вземат под внимание свойствата на всеки месец.

Януари – постоянни победители
Хората, родени през първия месец на годината, имат силен характер и несъкрушима воля. Характерът им няма да бъде пречупен от никакви препятствия!

И най-големите трудности в живота, родените през януари посрещат с достойнство и гордо вдигната глава. По природа те са лидери и несъзнателно търсят човек до себе си, с когото могат да се конкурират. Решителни, уверени и отзивчиви, повече от всички останали, колкото и да е странно, страдат от своята сила – понякога им е трудно да намерят хора, с които да си паснат, както и да могат точно да следват принципите им.


Февруари – непостоянни
Изглеждат невероятно очарователни романтици, но зад тази маска се крият егоисти, които имат много идеи и малко осъществени неща.

Родените през февруари могат да бъдат както елегантни сноби, така и интелигентни хора, които са готови да дадат на света добро и радост. Обаче и те и другите страдат от променливите им настроения и непредсказуемостта, което им създава трудности в кариерата и в личния им живот.

Март – чувствителни романтици
Добри, порядъчни, раними, чувствителни, родените през март трудно понасят критика и могат да плачат цяла нощ, ако се обидят.

Те са хипохондрици, чувствителни и понякога нерешителни хора, които могат да бъдат доста успешни, ако владеят нервите си. Ако се поддат на емоциите, тогава могат да изпаднат в продължителна депресия. Въпреки това по някои принципни въпроси тези хора понякога са дори по-безкомпромисни от тези, родени през януари и април.

Април – кариеристи
Te са невероятни материалисти и много смели. Изглежда, че не се страхуват от нищо! Родените през април са решителни, уверени, родени лидери, а понякога с безбройните идеи и планове, могат да забравят за тактичността.

За жената, родена през април, можем да кажем, че “тя ще спре коня при галоп”. Мъжете могат да постигнат най-безпрецедентните височини в кариерата, като помитат всичко по пътя си. В същото време в любовта те са много страстни и нежни, защото по някакъв начин се стремят към духовно равновесие.

Май – надеждни и упорити
Упорити и безкомпромисни, родените през май, трудно отстъпват, защото обичат силата и контрола. В същото време може да ги убедите, използвайки логика и железни аргументи.

Настроението им е променливо, но като цяло те са стабилни – верни, надеждни и принципни хора. В любовта те обикновено са много страстни и в кариерата достигат невероятни височини. Почти невъзможно е да догоните родените през май.

Юни – талантливи и харизматични
Те са хора на идеите, клюките, капризите и променливите настроения. Те са много уязвими, но го прикриват.

Те са ярки и талантливи хора, прекрасни оратори и харизматични лидери, които обаче са склонни към много пороци. Ако успеят да преодолеят слабостите си с помощта на волята, ги чака блестящо бъдеще.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
loading...