Любовният хороскоп за почивните дни: Очакват ви часове, изпълнени с много нови впечатления, нежност и романтика

Любопитно
Typography

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

 Според вашия любовен хороскоп през тази седмица ви очакват дни, изпълнени с много нови впечатления, нежност и романтика. Дайте воля на своите емоции. Това наистина е възможно най-правилният избор. Ако все още сте сами, признайте своите чувства на човека, който от дълго време не ви е безразличен. Вслушайте се в интуицията си, тя никога не би ви подвела!

 Според вашия любовен хороскоп през тази седмица ви очакват дни, изпълнени с много нови впечатления, нежност и романтика. Дайте воля на своите емоции. Това наистина е възможно най-правилният избор. Ако все още сте сами, признайте своите чувства на човека, който от дълго време не ви е безразличен. Вслушайте се в интуицията си, тя никога не би ви подвела!

Овен
 Според вашия любовен хороскоп тази седмица ви носи много страст, любов и удоволствия. Опитайте да се съобразите с желанията на любимия човек, дарете го с нежност и внимание. Направете всичко възможно той да разбере, че чувствата му са напълно споделени. Ако в момента нямате сериозна връзка, преди всичко се постарайте да останете в хармония със самите себе си. Помнете, че колкото по-добре знаете какво искате и към какво се стремите, толкова по-бързо ще го получите.

Телец
 Според вашия любовен хороскоп тази седмица имате възможност да се превърнете в любимци на съдбата. Вие попадате в странни ситуации, но винаги съумявате, по възможно най-добрият за вас начин, да се справите с предизвикателствата, отправени ви от непредвидените обстоятелства. Периодът е особено подходящ да уредите личния си живот. Време е да преминете към следващия етап от развитието на отношенията. Ако в момента сте сами, знайте, че сега вашето съзвездие е в центъра на вниманието. Бъдете отворени към новото, бъде освободени, когато се срещате с хора и ще научите много повече за себе.

Близнаци
 Настоящата седмица ви дава възможност да направите нещо, което до момента е  изглеждало непостижимо. Така че, съберете смелост и предложете на любимия човек това, за което отдавна мечтаете. Заедно ще успеете! Не забравяйте, че съвместните действия сближават хората. Тези дни околните определено проявяват към вас симпатия и откритост. Така че, ако все още търсите своята сродна душа, отговорете им със същото. Убедете ги, че първото им впечатление не е погрешно!

Рак
 За тази седмица вие имате твърде много планове. Като начало е добре да започнете със своя имидж. Един нов образ със сигурност би допринесъл за успех в отношенията, не само в настоящите, но и в бъдещите. Желателно е човекът до вас за известно време да поеме инициативата в ръцете си. По принцип, ако вие не сте прекалено доминиращи, връзката ви ще се развива много по-удачно. Новите запознанства през периода е малко вероятно да предизвикат емоциите, които очаквате. Затова, ако в момента сте сами, опитайте да се предпазите от излишни преживявания.

Лъв
 Според вашия любовен хороскоп през настоящата седмица трябва да обърнете повече внимание на личния си живот. Напоследък прекарвате твърде много време с любимия човек, но не забравяйте и за себе си. Само не бъдете прекалено взискателни и се постарайте да не проявявате излишни капризи. Търсите любовта на своя живот? Тези дни ви очакват няколко интересни запознанства. Едно от тях може да има много приятно продължение, ако разбира се, самите вие желаете това.

Дева
 През настоящата седмица е напълно възможно във вашата връзка да настъпят съществени промени. Вие изведнъж осъзнавате колко много ви е скъп човекът, с когото споделяте живота си. И въпреки че, не винаги отговаря на критериите за идеален образ в главата ви, сега за вас това въобще не е от значение. Ако все още сте сами и търсите своята сродна душа, отворете се за нови запознанства. Тези дни ви предстои интересна среща, която може да прерасне в нещо наистина прекрасно и трайно.


Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg