ЗОДИЯТА с най-голямо сърце

Любопитно
Typography

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

През целия си живот се срещаме с хиляди хора, но малцина могат да докоснат сърцето ни и да останат там завинаги.

През целия си живот се срещаме с хиляди хора, но малцина могат да докоснат сърцето ни и да останат там завинаги.

С едни намираме общ език, с други изобщо не успяваме да разменим и две думи, без да влезем в сериозен спор. Всички познаваме поне по един човек със златно сърце, на който никога не можеш да се ядосаш.

Зодията с най-голямо сърце е... ТЕЛЕЦ

Да, Телците са инати, но с ината си не вредят на никого друг, освен на себе си. Те имат широко скроени души и знаят как да намерят общ език с всеки, ако не им се говори с някой, просто ще си замълчат. Хората, които обичат да си похапват, са добри хора! Всеизвестен факт е, че Телците обичат храната във всичките й форми. Харесва им да приготвят и сладки изкушения за останалите хора около себе си и да ги глезят по всевъзможни начини.

Падат си по изненадите. Много! Имат цял куп идеи с това как могат да те зарадват в обикновен ден, без повод и без изобщо да очакваш. Имаш развито въображение и можеш да очакваш от тях да те оставят без думи с някоя мила дума или жест.

Телците прощават много, понякога дори повече, отколкото другите заслужават. Наивността им често им пречи в живота, защото околните имат навика да св възползват от това. Но когато попаднат на точен човек, всеотдайността им помага да изградят здрава и истинска връзка.

Гледат на света много ведро и винаги ще ти помогнат със съвет или услуга. Телците са хората с най-големи сърца и могат да ви дадат целия свят в шепите си, само ако сте готови да понесете толкова доброта и да отвърнете подобаващо.


Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg