Това е най-забавната, оригинална и независима зодия!

Любопитно
Typography

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (1 Vote)

Има най-високи изисквания, които трудно могат да се удовлетворят. Настоява за уважение. Вероятно обича да рисува или да танцува. Не е капризна и винаги е искрена.

Има най-високи изисквания, които трудно могат да се удовлетворят. Настоява за уважение. Вероятно обича да рисува или да танцува. Не е капризна и винаги е искрена.

Жената Водолей е забавна, оригинална и независима. Тя е непредсказуема и не трябва да бъде вкарвана в клишета. Всеки мъж който иска да я спечели ще трябва да бъде романтичен и изобретателен.

Има най-високи изисквания, които трудно могат да се удовлетворят. Настоява за уважение. Вероятно обича да рисува или да танцува. Не е капризна и винаги е искрена .

На купон или празненство тя ярко се откроява от другите жени, тъй като се чувства в свои води и е сърцето на компанията.

Около представителките на тази зодия винаги е интересно и шарено. Водолеите непрекъснато анализират ситуациите и хората около себе си.

Жените Водолей умеят да задават и доста недвусмислени въпроси, когато им е нужно да изясни нещата. Интересни са им загадките и тайните.

Като цяло са много любопитни за всичко и най-вече за живота на хората около тях. Жената Водолей е перфектния приятел, стига да бъдете честни и лоялни към нея.

Тя не се интересува, какво говорят хората за нейните приятели. За нея е важно, какво тя е анализирала и какво тя мисли за дадения човек, а не чуждите мнения.

В работата си е стриктна и упорита. Може да работи и типично мъжки професии свързани с авто-механика, техника, строителство, за разлика от много други представителки на нежния пол. В Любовта представителките на тази зодия, понякога се омъжват по-късно, но за сметка на това любовните им отношения с партньора са много по трайни и истински.

Жената Водолей търси мъж, който наистина ще я накара да се чувства жена, и за нея нямат значение нито расата, нито положението му.

Умее да се справя с домакинската работа и е отлична майка.


Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg