Зодиите, които са най-големи КИФЛИ

Любопитно
Typography

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Какво се случва, когато капризите нямат мярка? Има хора във вашето обкръжение, които не спират да мрънкат да изискват и да изказват претенции за всичко ВИНАГИ!

Какво се случва, когато капризите нямат мярка? Има хора във вашето обкръжение, които не спират да мрънкат да изискват и да изказват претенции за всичко ВИНАГИ!

Всички знаем колко изнервящо може да бъде това и как понякога едвам стискате зъби срещу безспирните оплаквания и мрънкания ... Ето кои са царете на претенцията в хороскопа:

Зодия Телец

Изключителната им прецизност към детайлите и високите им изисквания за резултати и отношение могат да ви изкарат извън релси! Телците обичат високия стандарт и правят всичко, за да си го осигурят. За тях няма невъзможни неща, затова изискванията им към околните са изключително високи. Сигурно сте забелязали, че винаги имат коментар за обслужването в ресторанта, за отношението на сервитьорката, храната или .... всичко! Понякога трябва да се въоръжите с голямо търпение, за да издържите на напрежението.

Зодия Рак

Имат мнение за всичко и всички. В един момент им харесвате, в другия не. Избират прецизно цветовете, които комбинират, дрехите си, приятелите... Те си поставят цели, които усилено следват и нищо не може да ги спре да споделят изискванията и впечатленията си. Не им се сърдете, защото това са само моменти състояния, въпреки че могат да ви подлудят.

Зодия Дева

Може би най-капризната от всички зодии! Те са толкова взискателни към себе си и към околните, че това може да им изиграе лоша шега. Държат на своето и често създават конфликти, породени от собствените им капризи. Понякога дават всичко от себе си, за да въвлекат близките си в изпълнението на най-щурите им идеи. Не си помисляйте да им отказвате, защото в очакват трудни дни! Съветваме ви: по-добре се съобразете с техните претенции, за да не се озовете в капан...


Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg