Жената от тази зодия кара всички да й се възхищават, но мнозина се страхуват от нея

Любопитно
Typography

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.50 (1 Vote)

Тя на пръв поглед изглежда опасна и строга, но когато я опознаете по-добре, ще осъзнаете, че тя е жена, която си струва да имате до себе си - тя е зодия...

Тя на пръв поглед изглежда опасна и строга, но когато я опознаете по-добре, ще осъзнаете, че тя е жена, която си струва да имате до себе си - тя е зодия...

 Скорпион .

Скорпионът е много лоялен и стабилен. Верността е много важна за живота й и това е една от характеристиките. Можете да се доверите на Скорпион - никога не дава лъжливи обещания.Жените Скорпионите са независими хора, които обичат свободата си. Тя прави това, което тя мисли, че е правилно и не е склонна да слуша другите.

Скорпионът знае точно какво иска в живота - тя е много амбициозна и когато си поставя цел, тя не се отказва от нея. Разумно взема решения и е наясно с способностите си. Дамите, които са родени в този знак, много забелязват подробностите. Те оценяват добре хората и ситуациите. Може да се каже, че Скорпионите имат огромна интуитивна способност.

Жената Скорпион е изпълнена с страст за всичко, което прави и когато тя наистина е влюбена в някого, тя ще направи всичко, за да бъде той щастлив.

Скорпионът може да бъде и лош, но ако не го измамите или нараните, никога няма да видите тъмната му страна. От друга страна, ако си играете с огъня, той ще превърне живота ви в истински ад - затова много хора се страхуват от него.


Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg