Ето какво ще ви се случи през месец март според зодията

Любопитно
Typography

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (4 Votes)

Март, женският месец. Месец на непостоянно време, желанието пролетта да дойде по-бързо и закъснелите зимни студове. Ето че този месец наближава и е добре да се подготвим подобаващо за него.

Март, женският месец. Месец на непостоянно време, желанието пролетта да дойде по-бързо и закъснелите зимни студове. Ето че този месец наближава и е добре да се подготвим подобаващо за него.

Най-пролетният месец в годината е идеалното време да се отърсите от зимния мързел и летаргия и да се заемете с постигането на целите си. Ето какво вещаят звездите за всяка зодия през март.

Овен

През следващия месец ще имате възможността да бъдете на върха и да постигнете целите си. Не се отказвайте от инициативи, които могат да ви издигнат на много високо ниво. Завършете отдавна започнати неща, за да избегнете проблеми напред с евентуалното им по-късно решение.

Телец

Много успешен месец за представителите на зодия Телец. В работата си ще достигнете неочаквани резултати. През този месец ще излъчвате много привлекателност и ще очаровате околните. Това е период в който ще се радвате на прекрасна семейна хармония и разбирателство.

Близнаци 

Опитайте се през този месец да се съсредоточите и оцените това което имате. Колкото повече усилия положите, толкова по-добре ще се чувствате и ще бъдете удовлетворени. Това е прекрасен период, в който можете да се влюбите в подходящия човек, както и той във вас.

Рак

Периода е прекрасен за осъществяване на цели и мечти за представителите на зодия Рак. За да зарадвате половинката си не пропускайте от време на време да правите и поднасяте изненади. Така ще го накарате да се почувства желан и обичан.

Лъв 

С настъпването на Баба Марта представителите на зодия Лъв отново влизат в перфектната си форма. През този месец очаквайте много нови запознанства с различни хора и начало на здрави приятелства. В любовта ви очаква един романтичен и спокоен месец.

Дева

Не се страхувайте от различното и от това да направите промяна. Месеца е благоприятен за започване на нови неща и реализиране на цели. В любовен план и при тези които са вече семейни се очакват разбирателство и лоялност. Тези, които не са обвързани да очакват промени в положителна посока.


Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg