Късмет и пари за тези 4 зодии през последната седмица на септември

Септември
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.50 (1 Vote)

Това е месец, в който ще се случат големи промени в живота ви. Всяка сфера ще претърпи развитие и катарзис. Нищо от случващото се не трябва да ви плаши, тъй като навлизате в хармоничен и успешен период.

Овен

Това е месец, в който ще се случат големи промени в живота ви. Всяка сфера ще претърпи развитие и катарзис. Нищо от случващото се не трябва да ви плаши, тъй като навлизате в хармоничен и успешен период. Началото на есента ще донесе на самостоятелните представители на знака много възможности за приятни запознанства с противоположния пол. Първите дни на месеца са добър момент за активност в областта на финансите, кариерата, бизнеса и социалните дейности. Междувременно звездите се съветват да не прекалявате с работата, в противен случай до средата на септември няма да имате сили да осъществите планираното. В края на периода са възможни романтични моменти в офиса. Спазвайте правилата за възпитание.

Телец

Очаква ви успешен месец в професионално отношение. Онези от вас, които преследват служебни върхове ще имат сериозни възможности за успех. За целта не трябва да пропускате моменти за изява и проява на инициатива. Със сигурност няма да имате проблеми с доходите, но бъдете пестеливи, за да може да инвестирате, ако ви се наложи. В личния живот нещата няма да са така розови. Може да срещнете пълно неразбиране от страна. Сега той или тя трудно ще се съгласи на конструктивен разговор. Звездите съветват да се дистанцирате и да издържите този момент. В средата на месеца ситуацията ще се промени към по-добро.

Близнаци

Това е месец, в който ще преживеете възход на чувствата. Възползвайте се от тази възможност, за да осъществите намеренията си, свързани с личния ви живот. Сега ще сте вдъхновени за романтични постъпки, с които ще се издигнете високо в очите на партньора ви. Средата на месеца е подходяща за атакуването на служебни върхове. Разбирателство ви с колегите ще е от съществено значение, така че направете всичко възможно, за да подобрите отношенията си с тях. Краят на периода ще изиска от вас да направите някои изводи. Дайте си сметка какво точно искате от живота и планирайте първите си стъпки за постигането на целите ви.

Рак

Това е месец, в който ваши възгледи, свързани с личния ви живот ще претърпят коренна промяна. Бъдете сигурни, че всичко, което правите е толерантно и не накърнява ничие самочувствие. Самите вие искате специално отношение значи трябва да покажете, че вие самите сте способни на такова. В средата на периода ви очаква успех в професионално отношение. Това е добър момент да поискате повече към възнаграждението си, ако прецените, че имате шансове за това. Предстои ви развитие в нова сфера. Може да се наложи обучение, което ще ви бъде от полза и ще повиши квалификацията ви. В края на месеца ще настъпи период на спокойствие, в който ще може да се насладите на постигнатото от вас.

Лъв

През този месец мнозина от вас ще могат да намерят отговори на сложни, противоречиви въпроси, които ви притесняват от дълго време. Бъдете непреклонни и не отстъпвайте от принципите си. Само така ще може да осигурите най-доброто за себе си, дори ако в началото ви е трудно. В семеен аспект ви очакват новости. На преден план може да възникне въпрос за преместване. Приемете промяната положително. В края на месеца ваш близък ще ви създаде допълнителни ангажименти. Не бягайте от проблема, а го разрешете. В противен случай с времето той само ще се задълбочава.

Дева

През този месец е твърде вероятно да намерите своето място в света. Ако дейността, която сте изпълнявали до момента ви е омръзнала сега ще ви е по-лесно да престанете да правите компромиси. Ако имате спестявания, не се колебайте да бъдете по-категорични в исканията си с настоящия ви работодател. В средата на месеца е добро време за търсене на романтично приключение без особени задължения. В края на периода щастието ще ви намери в лицето на нов приятел, който ще се посвети на това да ви покаже най-добрите страни от живота.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg