Месечен хороскоп за ноември 2017 г, за зодия Стрелец

Месечен хороскоп
Typography

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

     Не се подавайте на първите си впечатления. Това не означава, че ако си мислите за някого нещо, то е съвършено неправилно. Просто ще бъде леко пристрастно.

     Не се подавайте на първите си впечатления. Това не означава, че ако си мислите за някого нещо, то е съвършено неправилно. Просто ще бъде леко пристрастно.

Така е, не прибързвайте за човек или събитие, преди да имате достатъчно информация. Не хвърляйте думите на вятъра, внимавайте какво обещавате, после околните ще очакват да го изпълните.     Месецът ви позволява да градите с лекота материалната си стабилност. Сторете го без колебание, за да сте спокойни до края на годината. Въпреки че през този месец сте амбициозни и решителни, ще бъдете далеч от духовните си стремежи.
    Парите обаче си заслужават усилията. Ако имате неотложни задачи, бъдете внимателни и не се изкушавайте да надскачате възможностите си. Бъдете отговорни както към колегите си, така и към вашите близки, въпреки че в горещините трудно се концентрирате и не ви се работи. Стига да можете, отидете за седмица на море или се потопете в прохладата на планината.
    Поставете си ясни цели и разпределете така задълженията си, че да не се преуморявате. Ако усетите, че не успявате да се зарадвате на живота, защото непрекъснато се забърквате в скандали, то е, защото заради импулсивността си сте винаги там, където не ви е мястото. От вас зависи да се научите да се предпазвате от проблеми.

loading...

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg