Месечен хороскоп за ноември 2013 г, за зодия Телец

Месечен хороскоп
Typography

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Месечен хороскоп за ноември 2013 г, за зодия Телец

Месечен хороскоп за ноември 2013 г, за зодия Телец

      През Ноември сте длъжни отново да си наложите търпение и да сте отговорни, както към хората от вашето обкръжение, така и към самите себе си. Месецът позволява и да си почивате и да сте активни, особено след като не ви досажда влиянието на Меркурий. И все пак е добре да се съобразите с влиянието на ретроградните Уран и Нептун, които изискват от вас да си изясните какво точно очаквате от живота и да претворите кармата, която градите, в положителна.

    Стремежът ви да сте винаги с блестящ външен вид, обичайно ще буди завистливите погледи на околните. Раздавате топлина и чувства, но си наложете мярка. Обичате да будите възхита и не пестите време и средства в това си начинание. През този месец ще се радвате на хора, които неуморно кръжат около вас и галят слуха ви с ласкателства.
    В личните отношения ще държите на вярност и ще сте верни, но ако хванете половинката си в изневяра, не е изключено да решите да се разделите, дори и ако сте стабилна двойка с много години семеен стаж. Начинанията трябва да са добре обмислени. Не споделяйте плановете си. Не се впечатлявайте, ако някой се опитва да интригантства по ваш адрес, защото това е част от живота, а има хора, които само по този начин могат да изпълват дните си със смисъл и съдържание.
    Не бъдете прекалено гостоприемни, ако неочаквано се появят ваши роднини, които не сте виждали с години, защото не идват с добри намерения. Или завиждат на брака ви и на щастието в дома ви, или изведнъж са се присетили, че могат да ви използват или спорят с вас заради имотни претенции.
    Месецът обещава да бъде за вас достатъчно весел. Ще имате много и различни възможности, и изобщо доста неща ще се получават добре. Може да получите изненадващо неочаквани и приятни подаръци.
    След 9-ти напрегнатият житейски график ще се смени с по-свободно и психологически по-леко поносимо състояние.Ще имате възможност да се заемете с някаква нова интелектуална дейност или да започнете обучение в някаква нова за вас област.

    Краят на месеца ще дойде с неувереност и неопределеност заради някаква стресова ситуация. Старайте се да не бързате и да не се поддавате на чувствата си, иначе може да разрушите своето положение със собствените си ръце.
Вашите дни са - 7, 8.


Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg