Месечен хороскоп за ноември 2013 г, за зодия Телец

Месечен хороскоп
Typography

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Месечен хороскоп за ноември 2013 г, за зодия Телец

      През Ноември сте длъжни отново да си наложите търпение и да сте отговорни, както към хората от вашето обкръжение, така и към самите себе си. Месецът позволява и да си почивате и да сте активни, особено след като не ви досажда влиянието на Меркурий. И все пак е добре да се съобразите с влиянието на ретроградните Уран и Нептун, които изискват от вас да си изясните какво точно очаквате от живота и да претворите кармата, която градите, в положителна.

    Стремежът ви да сте винаги с блестящ външен вид, обичайно ще буди завистливите погледи на околните. Раздавате топлина и чувства, но си наложете мярка. Обичате да будите възхита и не пестите време и средства в това си начинание. През този месец ще се радвате на хора, които неуморно кръжат около вас и галят слуха ви с ласкателства.
    В личните отношения ще държите на вярност и ще сте верни, но ако хванете половинката си в изневяра, не е изключено да решите да се разделите, дори и ако сте стабилна двойка с много години семеен стаж. Начинанията трябва да са добре обмислени. Не споделяйте плановете си. Не се впечатлявайте, ако някой се опитва да интригантства по ваш адрес, защото това е част от живота, а има хора, които само по този начин могат да изпълват дните си със смисъл и съдържание.
    Не бъдете прекалено гостоприемни, ако неочаквано се появят ваши роднини, които не сте виждали с години, защото не идват с добри намерения. Или завиждат на брака ви и на щастието в дома ви, или изведнъж са се присетили, че могат да ви използват или спорят с вас заради имотни претенции.

    Месецът обещава да бъде за вас достатъчно весел. Ще имате много и различни възможности, и изобщо доста неща ще се получават добре. Може да получите изненадващо неочаквани и приятни подаръци.
    След 9-ти напрегнатият житейски график ще се смени с по-свободно и психологически по-леко поносимо състояние.Ще имате възможност да се заемете с някаква нова интелектуална дейност или да започнете обучение в някаква нова за вас област.

    Краят на месеца ще дойде с неувереност и неопределеност заради някаква стресова ситуация. Старайте се да не бързате и да не се поддавате на чувствата си, иначе може да разрушите своето положение със собствените си ръце.
Вашите дни са - 7, 8.


Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg

контакт с нас

от 
относно 
    

Намерете ни във FACEBOOK

Затваряне след..10 секунди Изход