Месечен хороскоп за март 2016 г, за зодия Риби

Месечен хороскоп
Typography

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (2 Votes)

    Месечен хороскоп за март 2016 г, за зодия Риби

  Астролозите не препоръчват представителите на Риби, да правят някакви конкретни  планове през месеца. Голяма е вероятността от възникването на различни фактори, които ще попречат на това, което сте замислили. Най-добре – действайте според ситуацията. Опитайте да се повече да се осланяте  на своята интуиция. През март 2016, за зодия Риби тя ще свърши чудесна работа за вас.
    Положението ви според планетите, е такова, че не се препоръчва да се залавяте с няколко задачи едновременно. Насочете усилия само върху едно нещо, а после направете преход към друго. Това ви гарантира успешният край на много начинания.
    През този период могат да възникнат разногласия с приятели и близки. Не всичко ще зависи от вашите решения. Постарайте се да продължите напред с чисто съзнание. Не е възможно ,всички от всичко да са доволни от вас. Важно е да сте честен със себе си. Където е необходимо, изкажете мнението си, поспорете, но няма смисъл да се опитвате да убеждавате или отваряте очите на някого, който само говори, а не иска да чуе и дума. В края на краищата, всеки има право на мнение.
    В любовен план, повече от всякога ще бъдете събрани и целеустремени, което по принцип не е свойствено за вас. Действайте бързо и решително – така вашата половинка ще изпадне във възторг от вас.  Независимо дали връзката ви е от скоро или не, препоръчва се да бъдете твърди(?!!!?) и да отстоявате своите позиции. Но също така не променяйте често своето мнение.

    А тези от вас, имащи някакви проблеми или разногласия с някои ваши роднини(а кой ли няма), това е времето за разговор с тях. Но бъдете готови на компромиси.
    В професионално отношение бъдете внимателни и не се впускайте начинания, за които имате съмнения. Някои ситуации, които в момента ви изглеждат печеливши и изгодни, могат скоро да се променят и то не във ваша полза.
    А във финансов план, представителите на зодия Риби, през март 2016 ги много очакват приятни неща.  Очаква се допълнително възнаграждение – например във вид на премии или нещо друго. Също така има вероятност за нов източник на доходи, което е предпоставка за подобрение на материалното ви положение.
    Ако искате всичко да бъде нормално за вашето здраве, е необходимо да спазвате обикновените правила за здравословен живот, добре е да заредите организма си с витамини, времето е все още сравнително хладно.  Ако сте имали сериозно заболяване в предишен период, бъдете внимателни за евентуалното му възобновяване.  Но в общи линии, не се очакват проблеми в здравословно отношение.


Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg

контакт с нас

от 
относно 
    

Намерете ни във FACEBOOK

Затваряне след..10 секунди Изход