Хороскопи

         
Начало / Любопитно / Любовен хороскоп за 2014 година

Любовен хороскоп за 2014 година

Е-мейл Печат ПДФ
Любовен хороскоп за 2014 година
    В 2014 година половината от планетите ще са в ретроградно положение, което допълнително обърква връзките и любовта. Каквото и ново да се случва, то ще бъде не за дълго. Не се препоръчват сериозни стъпки, особено през първата половина на годината.
    Новозапочнатите връзки ще бъдат буйни и интензивни, но не бива да очакваме сериозно развитие. Все пак всеки ще получи и научи своя урок в любовта, което ще положи базата на едно ново начало… Някога, но не и сега.
    Според астрологическата нагласа, живота на много от знаците от зодиака, ще се промени кардинално през първата половина на 2014 година. Но не за всички е съдено да започнат връзка или да укрепят настоящата си такава.

    Овен ги очаква голяма активност в личния живот. Семейните ще се сблъскват с проблеми, на базата на ревността. Страстите ще се нажежават, но до средата на годината всичко ще се нормализира.
    Останалите представители на тази зодия ще бъдат в непрестанно търсене на своя идеал, но най-вероятно ще се спрат на своята пълна противоположност.
    През 2014 при Телец всичко е спокойно. При обвързаните няма да възникват сериозни конфликти и разногласия. Емоциите ще е в мярка.
    А тези търсещи своята половинка да бъдат внимателни в средата на годината.
Това, което очаква Телец в любовта ще е хармония, стабилна връзка и взаимно разбиране и уважение.
    При Близнаци се очаква криза в отношенията. Ще ви бъде трудно да намирате общ език, което води до вечни спорове. Преди да вземате някакво крайно решение, първо се слушайте в шестото си чувство.
    Годината на Коня, ще бъде богата на емоции, както положителни, така и отрицателни, особено за необвързаните, които ще страдат от дълбоки вътрешни противоречия.
    Звездите предсказват за обвързаните Рак, успех във всички начинания свързани със запазване на чувствата. Но в живота ви, ще се появи предишна връзка, която може отново да възкръсне с нова сила.
    Останалите могат да срещнат своята хармонична половинка, но връзката ще се развива изключително бавно.
    Лъв ги очаква наситен със събития любовен живот, ще бъдат постоянно на върха на своите емоции. Отношенията им с партньорът ще носят както радост, така и малки разочарования.
    Необвързаните ги очакват нови запознанства, но едва ли ще имате сили, а и желание, да превърнете връзката в нещо по-сериозно.
    Дева ще обмислят бъдещето си със своята половинка. Ще градите планове и ще се стремите към стабилност. Всичко ще се нареди добре, ако не налагате натиск и не пришпорвате събитията.
    Не може да се каже нещо обнадеждаващо за самотните представители на зодията. Да, ще срещнете интересни хора, ще имате приятни емоции, но всичко ще бъде обидно краткотрайно.
    Везни ги очакват, както радостни събития, така и не толкова. Всичко ще бъде една мозайка, от бели и черни камъчета. И така цяла година.
    Отношенията с половинката е възможно да бъдат стабилизирани от средата на годината, но истински уравновесени – в края.
    Търсещите любовта ще се влюбят, но безответно. Само вашата активност и инициативност може да поправи това.
    Скорпион жадува за промяна в своя живот, но такава едва ли ще има. За обвързаните, 2014 – годината на коня, ще протече без изменения.
А останалите представители на зодията, ако започнат връзка, тя ще бъде изпълнена с бурни емоции и страсти, но не задължително приятни.
    Стрелец ги очакват напрегнати ситуации в личния живот. Това ще се прояви най-вече в средата на годината. Едва ли ще успявате лесно да се примирявате с изменението в поведението на любимия си човек.
    Необвързаните едва ли ще успеят да започнат нормална връзка, тъй като ще имат много причини за ревност и недоверие.
    Звездите обещават за Козирог промяна на любовния фронт. Някой ги очаква трайно обвързване, че дори и дете.

    Необвързаните ги очаква късмет в любовта. Ще попаднете във вихъра на ярки емоции и чувства, от страна на вашата половинка.
    За Водолей, годината няма да бъде лека, но и никак скучна. Ще възникват чести конфликти и недоразумения.  Въпреки силните ви чувства, връзката върви с усилия.
    Необвързаните, както сочат планетите ги очакват връзка, която ще се развие изключително бързо.
    Добро начало на 2014 за представителите на зодия Риби. Романтика, хармония и любов. Но това да средата на годината. Всичко може да тръгне надолу, ако Риби не осъзнаят, че любовта е на първо място, преди всичко останало материално.
    Все още търсещите любовта, ще имат интересни и запомнящи се преживявания, но едва ли ще срещнат своя идеал.
 

реклама от etarget.bg.
.
.
.
.
Сънувате ли цвветни сънища?
 

Онлайн

В момента има 1210 посетителя в сайта

Планетите сега

4 - 3 - 15 4 : 40
02:40 GMT

13°
25°
17°
13°
09°
14°
04°
14°
07°
15°
00°

Намерете ни във FACEBOOK

Затваряне след..10 секунди Изход