2013 - Годината на черната змия

Любопитно
Typography

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

2013 - годината на Черната Змия

2013 - годината на Черната Змия

     Човекът – крехка мобилна система, с движеща сила способността за съзидание. Астрологичната прогноза може да вдъхнови нас на действия и да ни защити от лошите обстоятелства. Повече от шест хилядолетия астрологията помага на хората да  постигнат успех в работата и любовта,  да предпазят здравето си, да усъвършенстват своето съзнание.  Решението на тези задачи е посветен и настоящият хороскоп на 2013г.

     В източната астрология 2013г. е година на черната водна змия, което предвещава многобройни изненади. Това е важно, решаващо време за всички области на човешката дейност.  Змията ще донесе справедливост, мъдрост и търпение. Но от друга страна ще има неочаквани обрати на събитията,  правещи ежедневието интересно и наситено с настроение.  2013г. носи  вдъхновение в творческите начинания, всеки ще получи заслуженото признание, според своята собствена активност.
     Годината се отличава с не особено бързо развиване на събитията, но в някой моменти ще претърпят вълнуващ обрат.  Змията е мъдра, никога не би нападнала без причина, нейното внимание и  благоразположение трябва да се заслужи.  Има свое собствено мнение, не обича да й се натрапва чуждото.  Мнозина  ще останат разочаровано от своите прибързани и необмислени действия.  Времето на празните приказки отминава, настъпва момента на упорита работа, практическото приложение на натрупаните знания, умение и опит.
     Обществена и политическата обстановка в 2013г. – годината на черната Змия ще бъде достатъчно неспокойна, но без социални взривове.  В много случаи на политическата арена ще се появят нови прогресивни лидери.

     Не се препоръчва прахосването на средства за развлечение, на крупните покупки.  През 2013г. се научете на планиране, като гаранция на стабилността.
     Бракът сключен през 2013г. ще бъде продължителен и щастлив. Отношенията на влюбените в този период ще се развиват неравномерно,  ще преминават през много изпитания, на които много двойки няма да издържат. Символът на 2013г. – Змията не ще остави ненаказани хората, подхождащи лекомислено към другия човек. Отношенията ще бъдат изпълнени с хармония, ако се поставяте на мястото на своя партньор, ако се научите да го изслушвате . Щастливи ще бъдат двойките способни на компромис.

 

 

loading...

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg