Кои зодии ще намерят голямата любов

Любопитно
Typography

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Всички ние чакаме голямата любов, а тя не идва... и не идва.

Всички ние чакаме голямата любов, а тя не идва... и не идва.

Но трябва да вярваме, че ще ни намери, защото вярата е половината от магията. Любовта е ВЪЗМОЖНА за всички зодии, но за тези три идва най-лесно и остава завинаги.

Риби

Представителите на зодията, понякога са обвинявани, заради своята пасивност и летаргично поведение. Това обаче не е изцяло същността им.

Рибите са най-верните партньори и дори да не са щастливи, те никога няма да помислят за възможността за изневяра.

Те обичат децата и именно затова създаването на здраво и сплотено семейство е тема номер едно в ежедневието им. Освен това, Рибите са зодията с най-малък кариеризъм в себе си.

Те предпочитам домашния уют пред шумотевицата. За да изградят здрава връзка, рибите избират емоционално по-силен от тях партньор, който да поеме контрола на нещата.

Те се оставят да бъдат държани в сянка, като спокойствието е техният най-щастлив момент.

Дева

Критичната дева също поставя на първо място семейството (стига да е срещнала партньор на нейното ниво). Но, докато рибите оставят контрола в чужди ръце, то при девите той трябва да е в техните.

Освен ако не се стигне до взимането на огромни решения, което би ги изморило и притеснило.

Представителите на този знак изграждат стабилни връзки, защото са много смели, решителни и искрени. При тях няма лицемерие, лъжа или скатаване.

Това предизвиква другите зодии да търсят сигурност и подкрепа именно в девите. 

Козирог

Те са известни с буйния си нрав, нуждата да спорят постоянно и гордия им дух. Въпреки това, козирозите могат да предложат на своя партньор нещо, което е много ценно - сигурност.

Те никога не участват в хазартни игри и други лесни за провокация неща, защото са много прагматични. Един от най-силните емоционално знаци в зодиака, много сложни за разглеждане.

Козирозите не държат особено на романтиката и малките жестове. Те са привърженици на бързите и кратки решения, което ги прави смели и решителни.


Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg