Най-подходящият партньор при зодиите, според възрастта

Любопитно
Typography

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Ако се чудите защо нещата с вашия партньор не вървят, може би  е време да се допитате до астрологията, която ни дава важни отговори защо с едни хора се получава толкова лесно и отношенията ни с тях са перфектни, а  с други  не си пасваме колкото и усилия да полагаме.

Ако се чудите защо нещата с вашия партньор не вървят, може би  е време да се допитате до астрологията, която ни дава важни отговори защо с едни хора се получава толкова лесно и отношенията ни с тях са перфектни, а  с други  не си пасваме колкото и усилия да полагаме.

ОВЕН
До 29,5 години за Овена най-подходящите партньори се намират сред хората, родени под знака Лъв и Стрелец. Когато Овенът излезе от тази възраст, той започва постепенно да съзрява, става по-улегнал, по-малко стремителен и страстен, по-практичен. В това време Овенът е съвместим със знака на Козирога и Девата. Тези два земни знака притежават голяма практичност – черта, която липсва на Овена, за да успее.
След 29,5 години Овните стават по-малко егоцентрични: те не се концентрират върху любовта и секса и започват да насочват своята енергия към солидни преобразувания и обезпечение.
На възраст до 41,5 години, което е половината от цикъла на Уран, Овенът е длъжен да се контролира. През това време той е съвместим с Везни (чувствителен, умствен знак) и Близнаци (също интелектуален знак).

ТЕЛЕЦ
До 29,5 години най-подходящите им партньори са хората от Знака на Козирог и Дева. Ако избере Девата, Телецът е длъжен да има предвид, че тя е красива, но хладна, а Козирогът е добър партньор и съпруг, но след време той няма да може да я удовлетвори сексуално.
След 29,5 години Телците започват да растат духовно и може да намерят подходящ партньор сред Близнаци и Овен. Близнаците ще увеличат неговия интелект, а Овенът ще му даде огън и енергия. Овенът и Близнаците са интелектуални знаци и не витаят из облаците като Телеца. Това понякога е полезно, за да го свалят на земята, за да може добре да погледне своя живот и впоследствие да промени своето бъдеще.
След 41,5 години Телецът вече е придобил дългоочакваното благополучие, той е готов за по-дълбоки, духовни отношения. Сега той може да е съвместим със Скорпион.

БЛИЗНАЦИ
До 29,5 години Близнаците трябва да се търсят най-добрите си партньори сред Везни и Водолей. Всичките три въздушни знака до 29,5 години действат лекомислено, достатъчно либерални са, непостоянни и повърхностни.
След 29,5 години Близнаците започват да съзряват и до опознават своя истински характер, който става по-уравновесен. Тогава те често намират общи черти с Телец и Овен. Телецът им предлага стабилност и другарски отношения, Овенът - възбуждане и добър модел на “Аз”.
След 41,5 години Близнакът е длъжен да се развие окончателно и да добие най-висш интелект и силен самоконтрол. По това време те могат да са съвместими със Стрелците.

РАК
До 29, 5 години най-добрите им партньори са Скорпион и Риби – между тези три водни знака има страстна, дълбока емоционална връзка.
След 29,5 години Раците съзряват и осъзнават своята истинска личност, стават по-либерални и не толкова тревожно предпазливи. Тогава те често откриват, че са съвместими със знака на Близнаци и Дева.
След 41,5 години Ракът е длъжен да притежава пълен контрол над себе си. Тогава те могат да са заедно с Козирог.

ЛЪВ
До 29,5 години най-добър партньор Лъвът следва да търси сред хората, родени под знака на Овен и Стрелец. Всичките те са огнени знаци. На тази възраст те са много независими и действат обективно и безкористно.
След 29,5 години Лъвовете се стремят към по улегнал живот, по-търпеливи са в отношенията си и стават по-практични. В това време те могат да са съвместими с Козирог, който под маската на крал също може да седне на трона заедно с Лъва, дори ако Козирогът не е толкова начетен, приветлив и отворен. Лъвът може също така да е съвместим с Близнаци след 41,5 години, които га очароват със своя блестящ интелект.
След 41,5 години Лъвът е вече духовно развит, станал е по-малко тщеславен, ексцентричен и е достигнал върха на своето интелектуално развитие. Сега те откриват, че са съвместими с Везни и Скорпион. Съчетанието “Лъв-Везни” е знаменит астрологически дует. Тъй като Везните винаги се стараят да угодят, а Лъвът иска същото, те успешно изграждат отношения на от типа “роб - господар”. Съчетанието “Лъв-Скорпион” е възможно само в средите на високоразвитите типове. Но срещнат ли се – пазете се! Това е истинската власт, интелект, творчески съюз – император и императрица, не просто крал и кралица!

ДЕВА
До 29,5 години Девите си намират най-подходящи партньори сред родените под знака на Телец и Козирог. Всичките те са земни знаци и до 29,5 години се държат пасивно, връзките им са случайни и чувствени, отношенията - стабилни и ограничени. Хората от знака на Телец могат да добавят малко мекота към нервните Деви, а в същото време Козирозите, с високото си чувство на организираност, могат да се обръщат за помощ към практичните Деви.
След 29,5 години Девите започват да разбират цялата глупост на своето отношение към живота и тяхната строгост отслабва, но едва след като са натрупали много знания и професионален опит. Сега те могат да са съвместими със Скорпион и Лъв. Хората от тези знаци високо ценят интелекта на Девата и могат да отделят малко от собствените сили за по-слабия знак на Девата, който заради своята работа позволява на благата на живота да преминат край тях.
След 41,5 години Девите вече са развити духовно. Сега те могат да са съвместими със Стрелците, интелектуален, идеалистичен знак.


Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg