Седмичният хороскоп на Алена: Близнаци-страхове от миналото! Везни-знак от съдбата! Рак-всичко е любов

Любопитно
Typography

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (1 Vote)

Вниманието ви ще бъде насочено към събитие от близкото минало, които по една или друга причина не сте успели да си изясните.

Вниманието ви ще бъде насочено към събитие от близкото минало, които по една или друга причина не сте успели да си изясните.

Овен
Ще започнете идната седмица, изпълнени с ентусиазъм и желание за действие. Ще се занимавате предимно с финансови въпроси. Добре е обаче да се концентрирате върху една цел и да не пилеете времето в изпълнението на няколко задачи едновременно. Желателно е да приключите с ангажименти, които сте поели преди време.

Телец
Седемте дни ще преминат леко и спокойно. Ако изпитвате нужда да останете насаме със себе си и да се ограничите откъм социални контакти, не се притеснявайте – това е напълно в реда на нещата. Ще се открият възможности да прозрете истини, на които досега не сте обръщали внимание. Добра идея е да отделите време на дома си и на хората в него.

Близнаци
Вниманието ви ще бъде насочено към събитие от близкото минало, които по една или друга причина не сте успели да си изясните. На работното място ще имате възможност да усвоите нови знания. Все пак бъдете внимателни, защото някой може да злоупотреби с доверието ви. Ще ви вълнуват и духовни въпроси. Можете да планирате пътуване в почивните дни.

Рак
Добре е да обърнете по-голямо внимание на професионалната си реализация. Проектите, по които сте поели ангажимент, ще бъдат успешни само ако сте дисциплинирани. Не е добра идея да боравите с пари и да харчите за глупости. Ако много искате да направите някаква покупка, по-добре изчакайте. В личен план е възможно да получите знак за важно нещо.

Лъв
Ще се наложи да проявите гъвкавост по отношение на личните и професионалните си дела. Най-правилната стратегия за вас ще бъде да се приспособите към всяка ситуация, в която попадате, и да се адаптирате към обстоятелствата – така ще се справите успешно с поетите ангажименти. Даденият период е чудесен за развлечения и пътувания.

Дева
Ще имате възможност най-после да се освободите от негативните нагласи и да презаредите батериите си. Направете го, като следвате личното си темпо – споделете време да облагородите дома си. Не е добра идея обаче да планирате всичко, което обичайно правите – оставете някои неща на случайността, която точно сега може да ви донесе огромни изненади.

loading...

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg