Коя е най-тайнствената и мистична зодия

Любопитно
Typography

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Представителите на тази зодия са тайнствени, мистични, с изключително развита сетивност и чувствителност надхвърляща нормалните граници. Предчувствието им рядко ги лъже.

Представителите на тази зодия са тайнствени, мистични, с изключително развита сетивност и чувствителност надхвърляща нормалните граници. Предчувствието им рядко ги лъже.

Жените от зодия Риби се делят на две групи. Едната от тях се движи срещу течението, а другата плавно по него. Да впечатлиш жена от зодия Риби не е толкова трудно, но е безкрайно трудно да й задържите вниманието.

Представителките на зодия Риби често пъти изчезват без да дават никакви обяснения, оставяйки в недоумение околните.

Щастливеца избрал за съпруга жена от тази зодия ще бъде дарен със сигурност, топлина и ласки. Тя винаги ще съобрази със мнението му и ще му бъде вярна до деня, в който не бъде предадена.. От нещата, които цени най-много това са искреността и доверието. Никога не подлагайте на съмнение нейната проницателност, рядко дори невъзможно е да я излъжете.

Жената Риби може спокойно да разчита на своята интуиция, тъй като вероятността тя да я подведе е много малка. Те са превъзходни психолози и усещат всеки фалш и промени в душевното състояние на човека срещу тях.

Представителките на тази зодия са невероятно женствени и омайни, като винаги привличат вниманието на противоположния пол. Състраданието е също една тяхна типична черта.

Те са идеалисти, чистосърдечни, вярващи в свръхестествените сили и винаги готови да се притекат на помощ дори на непознат човек.

Като майка жената Риби е изключително грижовна и готова на всичко за детето си.

В някои случай, обаче прекалената грижовност изиграва лоша шега и това води до прекалено разглезване на децата. Рибите се разбират много добре с водните и отчасти със земните знаци.

С огнените и въздушните нещата не се получават много добре, защото са далече от начина по който Рибите възприемат заобикалящата ги среда.


loading...
Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg