Зодията, по която въздишат всички мъже

Любопитно
Typography

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Малко са хората, които могат да разберат истински представителите на тази зодия. Тя може да привлече и задържи вниманието на почти всеки, защото е приятен, умен и очарователен събеседник.

Малко са хората, които могат да разберат истински представителите на тази зодия. Тя може да привлече и задържи вниманието на почти всеки, защото е приятен, умен и очарователен събеседник.

Когато избира партньора си, за нея едно от най-важните неща е да бъде на нейното умствено ниво и да бъде третирана като равна. Никога не би се примирила с по-ниска позиция.

Тя прави по-добра кариера като жена, отколкото като домакиня.

Жената Близнаци е жена с въображение и фантазия. Тя е жизнерадостна и забавна. Определено умее да омагьосва мъжете. В нея наистина живеят две жени (нали е двойнствен знак) и лесно ще го забележите, но трудно ще свикнете с това обстоятелство.

Тя също е и приятен слушател, който се интересува от вашите проблеми, можете да и разкажете за вашите амбиции, желания и страхове и да се приготвите да слушате. За жената Близнаци е трудно да се закрепи на едно единствено чувство, на един приятел или да се задържи дълго на една работа.

Весела и приятна - тя често е обект на лоши настроения, на съмнения в себе си и разочарования. В такива моменти тя се нуждае от здраво рамо, на което да се облегне. Жените от тази зодия искат винаги да бъдат център на вниманието. В ресторант, дискотека, на купон, те се открояват от останалите с непринуденото си поведение и весел характер. Те могат да се захванат с няколко работи едновременно и да ги свършат с по-малко усилия, отколкото биха положили други за една.

Нерядко жените Близнаци в един и същ момент гладят, хранят бебето и говорят по телефона, което говори за тяхната универсалност и всестранна развитост.

Жената Близнаци е свободолюбива и не може да живее, като птичка в нечия клетка. Нищо не може да повиши повече духа й от желанието да пристигне на място, което харесва, или да напусне място, което не харесва.

Тя обича лукса и с всички сили се стреми да го получи. Често успява благодарение на интелигентността и сексапила си.


loading...
Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg