Най-желаните от мъжете съпруги, според зодиите им!

Любопитно
Typography

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.75 (2 Votes)

Те не говорят много, рядко избухват и са твърде желани от мъжете за съпруги. Тя не е повърхностна и търси не само външната форма, а качествата у човека. Тяхната красота е земна и естествена.Като майка тя е мила и всеотдайна.

Те не говорят много, рядко избухват и са твърде желани от мъжете за съпруги. Тя не е повърхностна и търси не само външната форма, а качествата у човека. Тяхната красота е земна и естествена.Като майка тя е мила и всеотдайна.

Държи на реда и дисциплината в семейството, но не прекалява със строгостта. Децата й винаги се чувстват спокойни и сигурни под закрилата на Жената...
Тя е добронамерена, земна, обича материалното, но не го поставя като самоцел. Типичната жена Телец има желязно здраве и много трудно би я повалила някоя болест, но ако това се случи, то оздравяването трае по-дълго от обикновено. Жената зодия Телец е типичен представител на земните знаци.

Телците не са лицемерни и умеят да разбират човешките слабости и грешки. Ако спечелите доверието им и станете приятели с тях, то ще бъде за цял живот. Много рядко ще откриете жесток или отмъстителен Телец.

Жената Телец обича сигурността и материалните облаги. Тя цени парите, както цени вещите и семейството си, но в никакъв случай не е скъперник.

Тя се впечатлява от грамадното. Колкото по-голяма по размери е една вещ, толкова й прави по-силно впечатление. Много рядко ще срещнете жена Телец да чака за социални помощи. Рано или късно представителките на тази зодия постигат това, което искат в материален план, но трудно се впечатлява от духовни неща.

Те не говорят много, рядко избухват и са твърде желани от мъжете за съпруги. Не е лесно, обаче да се впечатли представителка на зодия Телец. Тя не е повърхностна и търси не само външната форма, а качествата у човека.

Мъжът, който иска да я спечели определено трябва да я уважава, като човек, да е материално задоволен и романтичен. Всяка жена от тази зодия създава чувство на спокойствие у останалите. Често пъти в този знак се раждат изключително красиви жени, като Мишел Пфайфър, Шер, Наталия Гуркова.

Тяхната красота е земна и естествена. Като майка тя е мила и всеотдайна. Държи на реда и дисциплината в семейството, но не прекалява със строгостта. Децата й винаги се чувстват спокойни и сигурни под закрилата на Жената Телец.


loading...
Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg