Зодията, която обича истински само един мъж през живота си

Любопитно
Typography

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

   Жената от тази зодия е импулсивна, спонтанна, обича промените, динамиката и предизвикателствата. Едва ли можете да накарате представителка на тази зодия да бездейства.

   Жената от тази зодия е импулсивна, спонтанна, обича промените, динамиката и предизвикателствата. Едва ли можете да накарате представителка на тази зодия да бездейства.

Чувства се добре в големи и шумни компании. Често не се съобразява с мненията на другите хора и не понася съвети, дори приятелски.

Овена е първата зодия в хороскопа и това едва ли е случайно, тъй като представителите на зодията обикновено се стремят да бъдат номер едно в живота.
   
   Много трудно е да се направи емоционална характеристика на Овена. От една страна реалист, напорист, груб и невъздържан, от друга - идеалист, сантиментално нежен и трогателно вярващ в чудеса. Стреми се към материално благополучие, но това не се превръща в самоцел.

Жените Овен често правят състояние по-скоро за семейството, отколкото за самите себе си. Парите не се задържат у тях вероятно защото това, което търсят, не се намира непременно в банката.

Овенът не познава хитростта и лукавството.

Управляван от Марс, той цял живот си остава такъв - силно вярващ в една кауза, постоянно пада и става, за да опита още веднъж.

Не умее да лъже. Жената Овен често избухва, но това трае кратко, след което усмивката отново се връща на лицето й. Тя не е злопаметна и не търси отмъщение.

В работата си е стриктна и изпълнителна. Всяка работа й се отдава - от борсата търговия до киното и модата. Едва ли има представителка на друга зодия, която да работи с такъв хъс и упоритост, като Овена.

Справя се с почти всички предизвикателства на живота и буди недоумение у околните със своята борбенност и решителност. Всеотдайна майка е и полага големи грижи за децата си.

Детето ще получи много топлина и майчини милувки, като в същото време ще бъде дисциплинирано.

В Любовта жената Овен обича истински само един мъж, макар да е забелязвана и ухажвана от десетки мъже. Когато се омъжи, тя остава вярна на съпруга си, но очаква от него да я подкрепя и да бъде твърдо зад нейните каузи.


loading...
Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg