Астроложката Алена: Кралско бебе №3 ще е копие на Даяна

Любопитно
Typography

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Най-новият член на британското кралско семейство - третото дете на херцогинята на Кеймбридж Катрин и принц Уилям, ще е истинско копие на баба си, принцеса Даяна.

Най-новият член на британското кралско семейство - третото дете на херцогинята на Кеймбридж Катрин и принц Уилям, ще е истинско копие на баба си, принцеса Даяна.

И в добрия, и в лошия смисъл. Това показва специалният хороскоп за новороденото, изготвен от топастроложката Алена, пише в. "България Днес".

Малкият принц, който се роди на 23 април, ще израсне добронамерен и със силна потребност да помага непрестанно на околните. Досущ като покойната си баба Даяна малчуганът ще отрасне добро дете, което ще се превърне във филантроп с милозливо и нежно сърце. Отново като покойната принцеса на Уелс малкият престолонаследник ще търси обич от заобикалящия го свят.

"Детето е орисано да живее щастливо в дома си сред своите родители, а когато тръгне след години по своя самостоятелен път, ще бъде отдадено на работа в полза на хората заради умението си да проявява разбиране и желанието да закриля и помага. Ще раздава помощ и подкрепа безкористно, но ще очаква да получава не благодарност, а обичта на хората", пояснява Алена.

Детето е родено под знака на Телеца и с асцендент Рак и според звездите въпреки желанието си да прави добро не бива да го върши, ако не му го поискат, предупреждава Алена. Досущ като баба си Даяна обаче бъдещето на младия принц ще е обсипано и с проблеми, ако той не получава обичта, за която така се старае. Покойната му баба страдаше от хранително разстройство, което може и да не подмине чувствителния наследник на короната, когато не среща любовта.

"Когато не я получава, ще се скрива според величината на огорчението си за неопределено време от света и хората и ще си хапва вкуснотии за утеха, което щеше да е проблем, ако беше момиче. Неоценката на труда му ще го депресира и капсулира", предупреждава още топастроложката. Извън уклона на малкия принц към благотворителността и нежността наследникът на Кейт и Уилям ще е и изключително напористо дете.

"Орисано е да бъде изключително амбициозно. Не само ще се стреми, а и ще достигне върха на избраната професионална кариера. Неговата индивидуалност е водеща във всичко, което прави. Нуждае се постоянно от похвали и признание, за да върви уверено напред", продължава анализа Алена. Детето ще има и емоционални проблеми, ако не среща отклик на чувствата и действията си. И за разлика от шумното си братче принц Джордж, най-малкият престолонаследник ще харесва повече самовглъбението. Но само когато кралското му потекло му позволява да остане сам със себе си. "Аспектите на Слънцето характеризират момченцето като човек, който ще обитава свой собствен свят, а когато е сред хора, ще е омаен и чаровен. Хората с удоволствие ще търсят неговата компания. Лесно податлив ще е на ласкатели и влияние - ето на какво е редно да обърнат внимание родителите", предупреждава още Алена. Топастроложката пояснява и откъде идва свръхчувствителността на принца.

"Аспектите на Луната са причина да е надарен със свръхчувствителност, на моменти непостоянен и променлив не само в настроенията, а и в желанията си. Трудно ще отказва, когато му поискат нещо, но повтарям, не бива да прави непоискано добро. Луната в Лъв е причина да е чувствителен и раздаващ щедро и от сърце обичта си. Неговата загрижена добронамереност и готовност да помага на всеки,. е подкрепена и от съдбовния му път", казва Алена.

"Ще е склонен винаги да прощава първото прегрешение и да дава още един шанс на провинилия се, да поправи грешката си. Ако не получи признанието, което заслужава, ще се чувства оскърбен. Има силно изразено чувство за собствено достойнство и ще е обладан от прекомерната амбиция да е винаги в първите редици.

Правило е да се опитва да бъде добротворец винаги там, където не е поканен, а след това да страда, че не е оценен и разбран, защото въпреки земния знак, който го е повлиял, е ръководен от чувствата си и от стремежа си да помага заради асцендента си в Рак", обяснява още Алена. За щастие на Кейт и Уилям и за гордост на прабаба си Елизабет II третото дете на фамилията ще е едно от надарените с интелект в кралския двор, както и с талант в почти всичко, с което се заеме.

"Когато тръгне по своя самостоятелен път, ще се нареди сред амбициозните и надарените с интелект и творчески заложби хора. Меркурий в Овен го зарежда със завиден темперамент. Би постигнал успехи в областта на журналистиката, политиката и литературата, ако успее да преодолее стремежа си да е винаги по-различен. Заради аспектите на Меркурий с лекота ще се харесва на околните и ще бъде приеман във всякаква среда, професионална и социална", разяснява още Алена. В любовта младият принц също ще бележи успехи, но подобно на дядо си принц Чарлз ще отдаде сърцето си напълно още от младежките си години.


loading...
Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg