Любовен хороскоп до 22 април: Недоразумения за Стрелец! Проблеми за Водолей! Сладки вълнения за Риби...

Любопитно
Typography

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

През тази седмица е нужно да проявите силата на характера ви и да забравите за чувствителността ви. Звездите ви съветват да действате импулсивно, без да мислите.

През тази седмица е нужно да проявите силата на характера ви и да забравите за чувствителността ви. Звездите ви съветват да действате импулсивно, без да мислите.

Овен

През тази седмица е нужно да проявите силата на характера ви и да забравите за чувствителността ви. Звездите ви съветват да действате импулсивно, без да мислите. Като сте по-дръзки ще успеете да получите вниманието, което търсите, но това ще изненада хората, които ви познават добре.

Телец

Луната  ви кара да вземете всичко в свои ръце, за да действате. Вероятно има неизяснени отношения или нерешени проблеми, затова трябва да се справите с тях преди да предприемете каквото и да е. Предстои ви сериозен разговор в края на седмицата. Докажете, че може да се разчита на вас.

Близнаци

Направете всичко възможно да останете настрана от конфликти и крайни емоции. Поради влиянието на Луната сега не е удачно да се опитвате да сте в центъра на вниманието. Отделете си време за почивка и не се пренатоварвайте с много социални контакти и срещи.

Рак

Ако излезете с приятели ще подобрите социалния си живот. Под влияние на Луната ще се чувствате добре и в центъра на събитията, което ще е хем вълнуващо, хем рисковано, защото лесно може да бъдете въвлечени в чужди конфликти. Опитайте се да страните от конфликтни ситуации, а просто да се забавлявате.

Лъв

Вероятно мислите, че сте единствения човек, който мисли рационално и като зрял човек. Луната ще ви накара да  почувствате, че не можете да контролирате хората около вас. Ако искате да се забавлявате, оставете другите да правят каквото желаят, докато то не ви пречи.

Дева

Ако желаете да направите личния си живот по-интересен, опитайте да откриете нов кръг от приятели или нови местенца. Под влияние на Луната ще се чувствате неспокойни и ще търсите приключения. Разширете хоризонтите си като комуникирате с хора от различни страни и посетите различни мероприятия.

Везни

Очакват ви много изненади. Дори внимателно да сте планирали всичко, вероятността да срещнете непредсказуеми хора е прекалено голяма. Възможни са конфликти, но бъдете гъвкави и отворени към нов светоглед.

loading...

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg