Седмичният хороскоп на Алена до 8 април!

Любопитно
Typography

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (1 Vote)

Седмичният хороскоп на Алена до 8 април!

Седмичният хороскоп на Алена до 8 април!

Овен

Насочете действията си към това да правите добро и да помагате, защото така е възможно и пред вас самите да се отворят нови пътища и възможности. Ако ви влече да се посветите на благотворителност или на други подобни обществени каузи, действайте! През периода много планети ще се намират във вашия знак и това ще определя разностранните ви интереси.

Телец

Най-подходящо за вас през дадения период ще бъде да погледнете назад към миналото, както и да подложите на преоценка всичко, което е важно за вас – собствените ви представи, ценностната ви система, партньорските ви взаимоотношения. Обръщането навътре може да ви даде отговорите, които търсите.

Близнаци

През идната седмица успешно ще предприемате пътувания – още по-добре ще бъде, ако те са планирани добре и разумно. Разгърнете контактите си, които може да ви доведат до положителен развой на събитията. Важното е да бъдете добре фокусирани, отговорни, задълбочени и сериозни.

Рак

Идните дни са подходящи за повече изяви, най-вече в професионален план. Намерете достатъчно време и за хората от приятелския си кръг. В понеделник и вторник внимавайте да не попаднете в конфликтни ситуации с партньора си – това се отнася както за личните, така и за деловите ви отношения.

Лъв

Идните дни ще бъдат най-подходящи за пътуване в чужбина. Може да стартирате обучение или да се отдадете на преподавателска дейност – важи за тези от вас, за които темата е актуална. С каквото и да се занимавате, създайте си нагласата да възприемате новото, което идва при вас и да обогатявате своите възгледи.

Дева

Ще бъдете настроени да пътешествате – възможно е да предприемете пътуване в чужбина, както и да стартирате някакво обучение, което ви интересува. С хората в дома ви, а също и с колегите на работното ви място, ще имате хармонични отношения. Може да бъдете затрупани от повече работа, но ще успеете да се справите с всичко, което е на дневен ред за вас.

loading...

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg