Седмичният хороскоп на Алена до 18 февруари - ще греете сред околните, те ще ви обичат и ще искат да привлекат вашето внимание.

Любопитно
Typography

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Вижте какво вещаят планетите за седмицата според  хороскопа на Алена:

Вижте какво вещаят планетите за седмицата според  хороскопа на Алена:

Овен

Тази е последната седмица, в която ще сте настроени по съзерцателно, може би дори романтично. Ще намирате време за себе си, което да прекарвате в уединение и покой. Радвайте се и оценете това положение.

Телец

Избягвайте рисковите ситуации, грижете се добре за здравето си. Не е време за бизнес и за финансови дела. След сряда може да учите, да пътувате, а краят на периода е времето да блеснете в обществото.

Близнаци

През идните 7 дни отделете достатъчно време за хората от вашия приятелски кръг. Не само ще се чувствате добре, но е възможно и да ви хрумнат интересни идеи за бъдещи проекти, които ще реализирате съвместно с тях или самостоятелно.

Рак

В началото на седмицата ще бъдете по-експресивни, оптимистични и инициативни. Заредени сте с енергия и с нови идеи. Отделете внимание на работата си и се погрижете за своето здраве.

Лъв

До средата на идната седмица отделяйте по-голямо внимание на спорта, на ученето и на пътуванията, намерете време за децата си, ако имате такива, за отдих и развлечения. След сряда може да се фокусирате върху работата си.

Дева

Настъпва време за любимите хора, за творчество, за отдих и забавления. В началото на периода се съсредоточете върху дома и семейството си, в средата му е подходящо да спортувате и да се посветите на някои свое любимо занимание, а в края астрологичните влияния ще ви дадат възможност да очертаете нови цели на работното си място.

loading...

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg