Любовен хороскоп до 18 февруари: Везни-неочакван обожател! Козирог-губите сърцето на любимия човек! Водолей-тежки сътресения...

Любопитно
Typography

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.83 (3 Votes)

Тези дни вие имате шанс да завържете запознанство, което с времето ще се превърне в здрава и стабилна връзка. Ето защо, ако сте сами, не се противопоставяйте на Съдбата. Това не означава, че трябва да направите първата стъпка, но и не бива да сте недостъпни.

Тези дни вие имате шанс да завържете запознанство, което с времето ще се превърне в здрава и стабилна връзка. Ето защо, ако сте сами, не се противопоставяйте на Съдбата. Това не означава, че трябва да направите първата стъпка, но и не бива да сте недостъпни.

Овен

 Според вашия любовен хороскоп през настоящата седмица съветът на Звездите към вас е да споделите с любимия човек най-съкровените си фантазии. Това е особено полезно, ако връзката ви преминава през период на застой или дори спад. Когато няма какво да губим, време е да придобием! Разберете какво партньорът ви желае в най-смелите си мечти, споделете и своите желанията си. Това определено ще ви помогне да преодолеете недоразуменията и да вдъхнете страст и чувственост на отношенията помежду си. Ако в момента сте сами, но съществува някой, за когото си заслужава да се борите, бъдете по-смели. Не пропускайте своя шанс!

Телец

 Според вашия любовен хороскоп през настоящата седмица, благодарение на решителността и увереността в себе си, вие най-сетне можете да поемете инициативата и да направите тези стъпки във вашата връзка, които отдавна желаете. Много от плановете ви биха се осъществили по-лесно, ако ги споделите с любимия човек, тъй като негово участие повишава потенциала ви до невиждани висоти! Тези дни вие имате шанс да завържете запознанство, което с времето ще се превърне в здрава и стабилна връзка. Ето защо, ако сте сами, не се противопоставяйте на Съдбата. Това не означава, че трябва да направите първата стъпка, но и не бива да сте недостъпни.

Близнаци

 Отношенията ви с любимия човек имат нужда от нов огън? През настоящата седмица направете всичко възможно, за да създадете отново атмосферата на любов, свобода и искреност, с които са били пропити първите ви  срещи! Честите приятни изненади помежду ви ще помогнат за преодоляване на сегашния застой и ще изведат отношенията ви на ново стъпало. Промените, които ви очакват в близко бъдеще, обещават да бъдат наистина положителни за вашата любов. Тези дни Звездите ви даряват възможността да се насладите на въздействието си върху противоположния пол. Така че, ако все още сте сами, възползвайте се от небесната магия, за да постигнете своите мечти!

Рак

 През настоящата седмица обмислете какво можете да направите, за да укрепите връзката си с любимия човек. Ако чувствате, че всичко в личния ви живот върви спокойно, време е да го разнообразите! Може би вие или вашият партньор се чувствате уморени от ежедневието и рутината? Имате много възможности да направите тези дни непредсказуеми! Не забравяйте, че любовта, се нуждае от свежест и изненади! Сега Звездите създават за вас вълшебна, чудна атмосфера, благодарение на която се сдобивате с особена привлекателност и магнетизъм. Така че, ако все още търсите човека на своите мечти, не пропускайте невероятния шанс!

Лъв

 Според вашия любовен хороскоп през настоящата седмица вие имате възможност да накарате любимия човек да се чувства на върха на блаженството, като за вас остават най-прекрасните усещания от това! Дори ако в миналото между вас не всичко е било гладко или не сте намирали достатъчно време един за друг, тези дни са вашият празник на нежността, романтиката и любовта, и да ги пропуснете наистина е неразумно. Ако напоследък прекарвате времето си в търсене на перфектната връзка, или най-малко в  мисли за нея, не отказвайте новите запознанства. Единствено от вас зависи някое от тях да прерасне в нещо наистина сериозно.

Дева

 През настоящата седмица трябва да положите старание в намирането на общ език с любимия човек. В този момент вие имате различно виждане за вашата връзка. За да намерите общото, имате нужда от искрен разговор. Разкрийте чувствата си, но не забравяйте да обсъдите и чисто земните, материални страни на вашите отношения. Ако все още сте сами, но желаете това да се промени, приемайте всяка покана, независимо дали е за кино или посещение на шумно парти. «Общуване без граници»– е девизът на тези дни. Той ви обещава добри перспективи и възможност за интересни романтични връзки.

loading...

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg