3-те най-злобни зодии

Любопитно
Typography

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.80 (5 Votes)

Злобата е нещо, което всеки човек малко или много притежава в някаква степен.

Злобата е нещо, което всеки човек малко или много притежава в някаква степен.

И докато при някои хора сякаш е минимална, то при други я има в двойни количества и това си личи от далеч. Оказва се, че зодията също има пръст в това до колко един човек се отдава на злобата и до колко можем да го считаме за мил и грижовен.

В този ред на мисли има три зодии с които можем да кажем, че шега не бива. Те притежават изключителна сила с която могат да ви съсипят живота. Най-вероятно, ако ги познавате добре не допускате грешки, защото сте наясно, че може да бъде фатално.

Риби

Да експериментират е на рибите в кръвта. Докато си приказвате сладко, сладко в главата им се въртят какви ли не идеи за реализация. Що се отнася до неща в тяхна полза те са готови да ви изиграят на 100%, за да постигнат целта си. Доста често влизат в ролята на “жертва“, което е много присъщо за тях и в много от моментите сами си вярват. Така карат околните да чувстват вина и да правят онова, което рибите искат, за да я поправят.

Козирог

При козирозите парите движат света. Студеното им излъчвани показва как дори да имате нужда от помощ не ще ви помогнат, по скоро биха се ядосали, че им отнемате от ценното време. Това да ги познавате е все едно да познавате дявола лично. Отношенията им към хората са ограничени и в никакъв случай няма да успеете да го пречупите. Те са особени, трудни характери, с които е по-добре да не създавате много близки отношения, ако не можете да понасяте тази студенина.

Скорпион

Скорпионите са изключително чувствителни. Първите впечатления на пръв поглед са все едно виждаш злото, но всъщност не е така. Когато държат на един човек никога няма да видите тъмната им страна. Вървите ли заедно с него ръка за ръка, както и да не допускате лъжи и изневери живота ви заедно ще бъде песен. Настъпите ли ги, обаче, очаквайте най-долното отношение. Те няма да се поколебаят да ви наранят, без да им мигне окото, изкарвайки наяве всички неща, които ви нараняват и обиждат. Скорпионите са много зли, когато се ядосат. Не правят разлика между близък човек и непознат, затова е добре да внимавате с тях.
източник: www.actualno.com


loading...
Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg