5-те най-емоционални зодии в зодиака

Любопитно
Typography

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Емоционалността е характерна черта на хората, която при всеки индивид се проявява по различен начин. При едни е много силно, при други не чак толкова, а при трети може да се каже, че дори не съществува.

Емоционалността е характерна черта на хората, която при всеки индивид се проявява по различен начин. При едни е много силно, при други не чак толкова, а при трети може да се каже, че дори не съществува.

Това до колко емоционален е един човек зависи от много неща: възпитанието, преживяванията, които е имал, зодията. Да, според астролозите тя също влияе на това до колко човек е способен да изразява емоциите си. Има 5 зодии, които отговарят на първата графа - “силно чувствителни„. Те нямат проблем да изразяват свободно всичките си емоции, дори понякога може да се окаже, че прекаляват с това.

Скорпион

Скорпионите са сурови личности, но справедливи и директни. Те никога не крият емоциите си и можеш да си сигурен, че мислят точно това, което казват. Те са най-изненадващи от всички зодии и можеш да очакваш всичко от тях. Не признават никой и нищо щом засегнат семейството им. Скандалите с представители на тази зодия са страховити. Постигат винаги всичко, което си поставят за цел.

Близнаци

Те са големи артисти и са изключително изобретателни. Няма невъзможно за тях особено, ако става дума за техните интереси. В момент на конфликт са готови да крещят, хвърлят, дори и да чупят. Емоциите им са положителни и действат като заряд на хората, които са около тях. Когато се ядосат, обаче, става страшно.

Водолей

Като едни от най-самовлюбените представители на зодиака, Водолеите обичат да бъдат център на внимание. Изключително важно за тях е хората да ги ценят и уважават. В моменти на конфликт могат да бъдат и в двете крайности: “да плачат“ или “да убият“.

Козирог

“Не може“, “Забранено е“ и “Не бива“ са твърде непознати фрази в живота на Козирога. Той прави нещата както той си знае, дори да не са правилни. Представителите на тази зодия са най-емоционалните личности. Колкото и невинен да изглежда, ако попаднеш в центъра на вражда с Козирог по-добре бягай. Той е готов да избухне като бомба, ако усети, че нещата не се случват както ги иска.

Овен

Овните имат способността да изразяват емоциите си много добре. Те могат и много добре да контролират кога и пред кого да избухнат. Емоционални, но в същото време предвидливи, те ще избухнат на правилното място, в точния момент. През останалото време, много умело успяват да прикриват емоциите си и да ги показват само пред най-близките си хора.
източник: www.actualno.com


loading...
Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg