Седмичен любовен хороскоп: Телец- промени в личния живот! Близнаци-чувствате се притиснати! Дева-дъх на романтиката! Скорпион-раздвоени сте между два...

Любопитно
Typography

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.90 (5 Votes)

Ще се почувствате притиснати, но не бързайте с вземането на решения. Възможно е да искате да направите промени в живота ви и да започнете нова любовна връзка. Ако се чувствате объркани, знайте, че отговорите ще дойдат след...

Ще се почувствате притиснати, но не бързайте с вземането на решения. Възможно е да искате да направите промени в живота ви и да започнете нова любовна връзка. Ако се чувствате объркани, знайте, че отговорите ще дойдат след...

Овен
Някои от Овните няма да бъдат в състояние да скрият това, че са привлечени от близък приятел или личност, която скоро са срещнали. Същевременно тази личност може да не знае как да реагира на вашите сигнали. Ако не получите веднага отговор на чувствата ви, бъдете търпеливи. След петък всички Овни, които имат любов в живота си ще направят преоценка на това какво искат в бъдеще от любовта.
 
Телец
Сега е моментът за вас и вашата половинка да разрешите всички проблеми и да се радвате на романтиката. От друга страна някои от необвързаните представители на зодията е вероятно да са изпуснали възможността да привлекат в живота си някой специален. Ще имате възможността да направите промени в личния живот.

Близнаци
През тази седмица на преден план ще бъдат въпросите, свързани с финанси и любов. Ще се почувствате притиснати, но не бързайте с вземането на решения. Възможно е да искате да направите промени в живота ви и да започнете нова любовна връзка. Ако се чувствате объркани, знайте, че отговорите ще дойдат след месец.

Рак
Нарастващото чувство на неудовлетворение в живота ви може да е пряко свързано с вашата половинка. Възможно е тя или той да не проявява достатъчно внимание към вас и дори да има ситуации, в които напълно да усетите неговата или нейната липса. Предстоящите седмици ще ви накарат да се замислите върху връзката ви.

Лъв
Седмицата ще постави емоционален акцент върху любовния ви живот.  Това ще бъде ключов момент за вас и вашата половинка да подхраните вашата връзка. Любовта може да стане по-дълбока от всякога, ако сте готови да се отдадете един на друг.

Дева
Дъхът на романтиката ще бъде усетена и от родените под знака на зодия Дева. Всичко в любовта ще изисква вашата внимателна преценка. Не обръщайте внимание на дреболии, иначе ще се лишите от щастие в любовта.


Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg