2-те зодии, които ще се сгодят до края на лятото!

Любопитно
Typography

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.92 (6 Votes)

Поне така предвещават звездите - любовта идва за две от зодиите, които могат да се окажат с пръстен на ръката до края на лятото. Дали сте готови за тази крачка, това вече зависи от вас.

Поне така предвещават звездите - любовта идва за две от зодиите, които могат да се окажат с пръстен на ръката до края на лятото. Дали сте готови за тази крачка, това вече зависи от вас.

БЛИЗНАЦИ

Влюбени сте. Щастливи сте. Какво повече ти трябва от това? Чудесно се разбирате с вашата половинка, въпреки моментите, в които се карате като малки деца. Радвайте се, че споровете ви са незначителни и нямате големи различия, които да пречат на бъдещето ви. В общи линии човекът до вас вече сериозно се замисля за голямата крачка и вечер преди да заспи премисля детайлите около голямото предложение. А вие сте доста капризни, може би трябва да му подскажете, че не очаквате екскурзия до Париж и предложение на Айфеловата кула. Претенциозни сте, но не чак толкова. Това, което искате е просто да бъде изненада. А дали да е сред много хора? Моля ви... човекът до вас добре познава същността ви.

ВЕЗНИ

Връзката ви върви добре, не се и съмнявате, че човекът до вас е човекът, с когото искате да прекарате остатъка от живота си. Всичко е добре, но истината е, че малко се притеснявате от следващата крачка и искате да се справите със страховете си. Усещате, че ще свърши една голяма "ера" във взаимоотношенията ви и вече няма да сте просто гаджета, които пътуват и се наслаждават на живота без грижи и отговорности. Но нека да ви кажем, че животът не свърша с брака и вие оставате такива, каквито сте. Скучните двойки да му мислят. Във вас има толкова много живот и любов, че приказката ви едва сега започва. Готови сте за голямото "Да", колебанията ви са незначителни.
източник: www.actualno.com

loading...

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg