Това са 3-те зодии при мъжете, които трудно могат да имат само една жена до края на живота си!

Любопитно
Typography

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (2 Votes)

Има хора, които са създадени за приключения, нови връзки и живот, пълен с развлечения.

Има хора, които са създадени за приключения, нови връзки и живот, пълен с развлечения.

Те не създават семейства или ако създадат, бързо разбират, че това не е за тях. Това са 3-те зодии при мъжете, които трудно могат да имат само една жена до края на живота си.

Овен

Овните се заблуждават през по-голямата част от живота си, че търсят една единствена жена, с която да прекарат целия си живот. Смятат, че когато се "наживеят" в младините си, нищо от този живот няма да им липсва след това, когато намерят своята половинка. Така е първите няколко години от връзката, но след това Овните започват да си припомнят сладките усещания и тръпката от това да прелъстиш нов човек. Те не обичат да си признават грешките, в случая обричането само на един човек, за това и често... изневеряват. Ще познаете, че един Овен се е отегчил от връзката, когато в леглото вече не проявяват интерес. Те са много страстни и не могат без това.

Лъв

Лъвовете са хищници и в инстиктите им е заложено да търсят нови и нови завоевания. Те не обичат моногамния живот и не биха дали обещание да прекарат живота си само с един човек. Смятат, че светът е пълен със сродни души, които стават твоите половинки само за даден период от живота ти. След време всеки един от двамата се променя и следва да продължи напред с живота си и да потърси по-подходящ партньор. Хубавото при Лъвовете е, че не се притесняват да кажат кога е дошъл краят на чувствата им. Не изневеряват, просто си казват всичко и си тръгват...

Водолей

Мъжете от тази зодия са доста "хлъзгави", не колкото Рибите, но там случаят е друг. Водолеите могат да ви убеждават с години, че нямат нужда от никоя друга в живота си и все пак паралелно да имат връзка, за която никога няма да разберете. Представителите на тази зодия са много изобретателни и могат да водят двойнствен живот, без изобщо да имат угризения... или ако имат такива, ще компенсират с покупки, нежност и внимание, за да спят спокойно през нощта.

Може да познаете, че един Водолей си има друга, когато започне да ви обсипва с внимание без повод и след години, години брак...
източник: www.actualono.com

loading...

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg