Защо привличаме винаги погрешния мъж, според зодията?

Любопитно
Typography

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

Всяка от нас иска да бъде щастлива и да намери мъжа, който е за нея. Но понякога това просто не се случва и все имаме връзки с неподходящи хора. Ето каква е причината според зодията ви.

Всяка от нас иска да бъде щастлива и да намери мъжа, който е за нея. Но понякога това просто не се случва и все имаме връзки с неподходящи хора. Ето каква е причината според зодията ви.

ОВЕН

Имате силна индивидуалност и харесвате мъже, които могат да понесат вашия огън, без да го потушават. Затова привличате свръх-мъжествени типове. Искате те да са силни, но не контролиращи, което рядко е възможно и обикновено връзките с тези мачовци не сработват. Обичате да се състезавате и се нуждаете от някой, който да може и да губи понякога, без да се притеснява, че това ще нарани мъжкото му его.

ТЕЛЕЦ

Харесвате хубавите неща в живота и искате да ви третират като кралици, така че привличате мъже, които да ви угаждат. Но ако подаръците и вечерите в скъпи ресторанти са единственото, което могат да ви предложат, бързо губите интерес. Харесва ви това, че той иска да ви поднесе света на тепсия, но ако няма нищо друго, освен голяма банкова сметка, няма да се задържите дълго с него.

БЛИЗНАЦИ

Привличате потайни мъже. Приемате го като предизвикателство и се опитвате да извадите тайните им наяве, но понякога просто няма нищо за разгадаване. Само защото някой е тайнствен, не означава, че е интересен. Може просто да крие факта, че е скучен.

РАК

Вие сте много грижовни и любящи и привличате мъже, които се нуждаят от майчинска фигура в живота си. Но единствените, за които трябва да бъдете майка, са собствените ви деца, не потенциалните ви гаджета. Искате връзка между равностойни партньори и нямате нужда от някой, който да се възползва от състраданието и чувствителността ви.

ЛЪВ

Привличате мъже, които не се интересуват от истинската ви същност, а от идеята за вас. Харесва им начинът, по който се представяте и очаровате другите и докато сте тази перфектна личност, те ще са запленени от вас. Но в момента, в който свалите гарда и покажете истинските си емоции, те ще загубят интерес. Искат вашата идеализирана версия, не вас.

ДЕВА

Привличате мъже, които имат нужда от „поправяне“. Няма нещо, което да не можете да поправите и мъжете с проблеми ви се лепят с надеждата, че ще „поправите“ и тях. Но вашата работа не е да ремонтирате хора. Имате нужда от някой, който е решителен и търпелив, а не от някой, който се нуждае непрестанно да му вдъхвате увереност.

loading...

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg