Седмичен любовен хороскоп до 2 юли: Дева-изпепеляваща страст! Везни - прелом в любовта! Телец-готови ли сте за неочакваното...

Любопитно
Typography

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.33 (3 Votes)

Това определено е прекрасен период за запознанства и срещи. Вие ще чувствате прилив на сила и желание да впечатлите...

Това определено е прекрасен период за запознанства и срещи. Вие ще чувствате прилив на сила и желание да впечатлите...

 ОВЕН
 Според вашия любовен хороскоп през настоящата седмица е желателно, колкото е възможно по-често да показвате на любимия човек, че го обичате и цените връзка ви. Повярвайте, ако той е напълно уверен в искреността на чувства ви, заедно двамата ще се справите много по-лесно с всяко, появило се помежду ви, недоразумение. Всъщност, тези дни от вас се очаква да направите първата стъпка. Така че забравете гордостта и поискайте прошка за допуснатата грешка. За останалото, не се притеснявайте! Няма да има никакви обвинения и условия!

 ТЕЛЕЦ
 През настоящата седмица е възможно да почувствате липсата на увереност при вземането на съвместни решения с човека до вас. Всъщност, тези дни определено ви е трудно да се откажете от традиционния начин на живот и може би от там е и нерешителността ви. Просто опитайте малко да забавите промените във вашата връзка. Готови ли сте за неочаквана, но наистина приятна среща с този, който в миналото е карал сърцето ви да бие учестено? Звездите ви желаят успех и обещават подкрепа, ако решите не само да подновите, но и да укрепите старата връзка.

 БЛИЗНАЦИ
 През настоящата седмица на вас и любимия човек всичко ви се отдава с лекота. Много е вероятно, двамата заедно да осъществите дори и планове, които са ви изглеждали невъзможни. Това е един наистина благоприятен период! В момента за вас всичко се подрежда просто перфектно. Така че, ако все още търсите своята половинка не отказвайте нови запознанства. Повярвайте, човекът, който ви впечатлява, би се радвал да ви опознае по-добре! Не пропускайте шанса да се сближите с тези, които са ви симпатични!

 РАК
 Според вашия любовен хороскоп през настоящата седмица вие ще бъдете особено активни. Всъщност, това определено оказва положително въздействие върху отношенията ви с любимия човек, тъй като напоследък и на двамата не ви достига общуването с други хора. Но не забравяйте един за друг и за общите си нужди. Вашият поглед през тези дни има специална магическа сила. Но това не е идеалното време за предприемане на някои важни промени.  Най-добре направете пауза, за да обмислите всичко достатъчно добре, а решението оставете за по-късно.

 ЛЪВ
 През настоящата седмица утвърдените техники в отношенията с любимия човек, не са така мощни както обикновено и дори е напълно възможно изведнъж да престанат да функционират. Добре е да го имате предвид! За да избегнете нежеланите недоразумения, опитайте да коригирате поне малко образеца си на поведение, по отношение на партньора. Чувствате се прекалено отегчени? Звездите сочат, че промените в личния ви живот настъпват буквално до дни. Така че бъдете търпеливи и не забравяйте, нощта е най-тъмна, преди зазоряване!

 ДЕВА
 Според вашия любовен хороскоп настоящата седмица ще премине за вас в безгрижност. Тези дни вие сте изпълнени с оптимизъм и положителни емоции. Всъщност, чувството, че всичките ви съвместни планове с любимия човек ще се сбъднат, няма да напусне и двама ви през целия период. Не е ли прекрасно? На хоризонта се появява някой, който бързо печели вашето разположение. Страстта ще бъде силна, почти изпепеляваща. А дали сте готови за продължение или ще се скриете дори и от самите себе си – времето ще покаже!


Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg