2-те зодии, които ще разберат, че чакат бебе това ЛЯТО!!!

Любопитно
Typography

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.75 (2 Votes)

В даден момент от живота ни всики се надяваме да чуем голямата новина и най-накрая да се знае, че скоро ще ставаме родилите.

В даден момент от живота ни всики се надяваме да чуем голямата новина и най-накрая да се знае, че скоро ще ставаме родилите.

Има 2 зодии, които ще научат голямата новина още до края на лятото.

Лъв

Най-хубавата новина в живота ви, която ще ви накара да полетите от щастие. За всички Лъвове, които се намират в сериозна връзка и правят опити да си имат бебе, това може да се случи още това лято. Имате толкова много обич за раздаване и толкова много грижи, че нямате търпение да станете родители. Обичате се и всичко върви добре, макар и понякога да не сте сигурни как едно дете ще повлияе върху връзката ви. Но истинската любов не се променя от обстоятелствата, а става още по-силна, когато се случи това. Ще видите, че най-голямото щастие в живота ви тепърва предстои.

Стрелец

Опитвате и се надявате да станете родилите, а новината съвсем ще ви изненада и то скоро. За всички представители на зодия Стрелец, които имат връзка и се надяват това да им се случи, това е времето, в което трябва да работите по въпроса, за да се случи чудото. Ако все още нямате слючен брак, определено трябва да помислите за сватба през септември, за да бъде всичко както си му е редът. Не бъдете страхливи и не се шашкайте. Ще се справите с всичко! А най-хубавото време в живота ви едва сега започва. Радвайте се на обичта и подкрепата, която имате от любимия човек и заедно очаквайте най-радостната вест в живота ви.
източник: www.actualno.com

loading...

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg