Мощно Пълнолуние в Рак в 13:33! Активира се огромна енергия, която трябва да се освободи безопасно!

Любопитно
Typography

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Първото Пълнолуние за 2017 г. ще бъде на 12 януари в 13:33 часа. Тогава Луната в зодиакалния знак Рак ще противостои на Слънцето в Козирог.


Пълнолунието е един много важен и специален момент от лунния цикъл.

Всички много добре знаем, че Пълнолунието е силен процес, оказващ влияние върху всички ни, внасящ голямо напрежение за периода на лунния месец. Влияние ни по много различни начини и си оказва своето въздействие върху нас, строго индивидуално.

В точния момент на Пълнолунието често се показват най-актуалните теми от нашия живот, които изискват някакво решение и развитие. Показва ни се какво да променим, накъде да тръгнем и от какво да се отървем. Това е момент на кулминация на важни събития, когато ни се дава шансът да направим най-правилния избор в живота си.

Пълнолунието ще активира огромна енергия, която трябва да намери начин да излезе. Реализирайте се, като работите конструктивно, но избягвайте риска. Под въздействието на Пълнолунието може да станем прекалено настоятелни и така да навредим както на себе си, така и на околните.

Темите през това Пълнолуние ще са свързани с дома, семейството, рода, корените, родителите – всичко, което е характерно по зодиакалния знак Рак.

Ракът винаги се стреми към безопасност, той е един много сантиментален и чувствителен знак. Природата му го кара да спотайва и скрива емоциите си, но пълната Луна осветява това, което е било скрито толкова дълго време. Разкриват се тайни, скритите цели стават явни и човек осъзнава неща, които нормално остават незабелязани и неосъзнати дотогава. Пълнолунието в Рак може да покаже противоречията между настоящата ситуация в живота и не сбъдването на желанията. Чудесно би било, ако имаме смелостта да бъдем честни, но най-важното е да бъдем честни със самите себе си. Използвайки лунната енергия – да се освободим от емоционалната привързаност към миналото си.

Пълнолунието е моментът, в който е добре да се избавим от вредните навици, тези навици свързани именно с темата на Рака- в дома, семейството, с родителите, с рода. Това ще ни помогне да разблокираме своята енергия и наистина да бъдем свободни. Трябва да правим всичко осъзнато – това е ключът към позитивните промени. Трябва да идентифицираме всичко, което ни пречи, което ни дърпа надолу и да се освободим от него.


Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg

контакт с нас

от 
относно 
    

Намерете ни във FACEBOOK

Затваряне след..10 секунди Изход