Чаровната зодия, надарена с въображение и фантазия

Любопитно
Typography

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.67 (3 Votes)

Това е жена с въображение и фантазия.

Това е жена с въображение и фантазия.

Тя е жизнерадостна и забавна. Определено умее да омагьосва мъжете. В нея наистина живеят две жени (нали е двойствен знак) и лесно ще го забележите, но трудно ще свикнете с това обстоятелство. Тя може да привлече и задържи вниманието на почти всеки, защото е приятен, умен и очарователен събеседник.

Ако хората от тази зодия понякога създават у вас впечатление, че виждате двойни образи, не бързайте да сменяте очилата си. Само си спомнете, че това е зодия Близнаци и че непостоянната им природа притежава две страни. Веднъж ги усещате, друг път не. Какво зърнахте в тези живи черти? Любов? Или може би омраза? Възторг? Интелект? Идеализъм? Тъга? Радост?

Толкова е интересно да се наблюдава меркуриевата непостоянност в изражението на Близнаците - досущ като лудата игра на светлините в някоя дискотека. Не може да се осъзнае границата между реалността и илюзията, които ту се сливат, ту се разделят.

По всяка вероятност ще сгрешите, ако опитате да накарате Близнаците да стоят на едно място или да се подчинят на една определена мисъл. Съвсем сигурно обаче ще си изпатите, ако ги предизвикате на словесен двубой.

Техният ум сече като бръснач и лесно се приспособява към всяка ситуация. Близнаците мислят бързо, когато са в движение (или в каквото и да било друго положение). Обикновено притежават изтънчено чувство за хумор и са по-умни от останалите.

loading...

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg