Коя е зодията, разбивачка на мъжките сърца?

Любопитно
Typography

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.69 (8 Votes)

Обикновено са добри и мили, но често са мрачни и раздразнителни. Ненавиждат заповеди и чужди нареждания.

Обикновено са добри и мили, но често са мрачни и раздразнителни. Ненавиждат заповеди и чужди нареждания.

Жената Везни се слави като ненадмината съблазнителка и разбивачка на мъжки сърца. Не го правят нарочно и няма как да угодят на цялото внимание, което получават.

Жените под този знак са самата женственост. Те имат невероятен чар, а повечето от тях са божествено красиви. Те полагат големи грижи за личната си спретнатост и чистота, като ненавиждат грубата и мръсна работа. Много държат на честността и правдата.

И така, Везните са приятни за околните и привлекателни със своите трапчинки, винаги търсят красота и справедливост и не капризничат. Вероятно си мислите, че те са галеници на съдбата и орисницата им е дарила най-добрите качества. Наистина е удоволствие да се общува с тях, но само когато блюдата са уравновесени. Защото същата орисница или фея кръстница, както искате я наречете, непрекъснато почуква с вълшебната си пръчица ту едното, ту другото блюдо. Тя самата се колебае и прехвърля своята нерешителност върху горките Везни.

И вижте какво ще последва от това. Най-напред от устата им избликват леещи се думи подобно на водопад. В следния миг кротко и търпеливо вече слушат другите. Когато около тях избухва пререкание, те умиротворяват спорещите. И веднага се обръщат на сто и осемдесет градуса, вземайки страна в спора заради самото удоволствие от него.

loading...

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg