Седмичен любовен хороскоп до 8 януари: ЛЪВ - незабравими мигове! Скорпион-Дайте воля на чувствата си! Риби - затаете дъх...

Любопитно
Typography

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Прекрасна седмица за любов - всяка една от зодиите я чака нещо вълшебно. Надникнете и проверете краткия си седмичен любовен хороскоп:

Прекрасна седмица за любов - всяка една от зодиите я чака нещо вълшебно. Надникнете и проверете краткия си седмичен любовен хороскоп:


Овен
Седмица като от филм - насладете й се. Оставете нещата да се случат, за да не изпуснете щастието си. Всичко друго е без значение, когато откриете човека за вас.
 
Телец
Време е да полетите. Оставете се на чувствата да ви водят и спрете да мислите за бъдещето. То ще е точно такова, каквото винаги сте си мечтали да бъде.
 
Близнаци
Всеки един ден от седмицата ще бъде изпълнен с трепети, които трябва да овладеете. Бъдете сдържани и не показвайте изцяло какво се случва в сърцето и ума ви. Сторите ли го, нещата ще се наредят.
 
Рак
Чакате прекалено дълго нещо, което може би никога няма да се случи. В същото време човек, който дори и не забелязвате, е готов да ви даде всичко онова, за което винаги сте мечтали.
 
Лъв
Малки изненади, романтични трепети и още повече незабравими мигове. Седмицата ви ще бъде като глава от любовен роман, не пропускайте нито миг.
 
Дева
Имате много причини да се усмихнете - любовта е една от тях. Радвайте се на споделените мигове, защото съвсем скоро те ще са повече, отколкото сте и мечтали.


Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg