Седмичен хороскоп на Алена до краят на годината: Емоционално за Близнаци! Равносметка за Козирог...

Любопитно
Typography

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.75 (2 Votes)

След Коледа ви очаква емоционална седмица, в която има вероятност да бъдете изправени пред трудност. Дните около Коледа са чудесни за любовния ви живот и ще имате възможност да се

След Коледа ви очаква емоционална седмица, в която има вероятност да бъдете изправени пред трудност. Дните около Коледа са чудесни за любовния ви живот и ще имате възможност да се

Вижте какво вещаят планетите за последната седмица на 2016 г. според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
Ще бъдете много продуктивни – всички усилия, които полагате, ще дават чудесни резултати, така че не пестете сили и в края на годината довършете онова, което сте започнали. Съсредоточете се в плановете си и не отказвайте работа в екип.

Телец
През почивните празнични дни ще имате чудесна възможност да изясните спорен въпрос с човек, с когото поддържате близки отношения. Препоръката към вас е да не избягвате трудните разговори, защото именно те ще ви помогнат да се справите със ситуацията.

Близнаци
След Коледа ви очаква емоционална седмица, в която има вероятност да бъдете изправени пред трудност. Дните около Коледа са чудесни за любовния ви живот и ще имате възможност да се сближите с партньора си по даден въпрос.

Рак
Препоръката към вас е в края на годината да се съсредоточите върху изпълнението на конкретни задачи, да организирате времето си така, че да успеете да свършите всичко. Ако сега успеете да отметнете задачите си, през януари ще ви бъде по-леко.

Лъв
Това, на което е добре да обърните внимание в дните преди Нова година, са контактите. Каквото и да сте замислили, споделете го с повече хора, приемайте съдействие и съвети. Изобщо, разковничето ще е в общуването и в обмена на информация.

Дева
Материалното ви положение ще бъде стабилно. Що се отнася с общуването с околните – там ситуацията ще бъде доста шарена – може да имате и приятни разговори, но и дразнители. Не издребнявайте – съветва в хороскопа си Алена.


Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg