4-те зодии, в които всички са влюбени

Любопитно
Typography

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (4 Votes)

Е, има едни такива чаровници, които не оставят шанс на другите.

Те винаги са заобиколени от обожатели и никога не остават сами. Това са 4-те зодии, които се радват на внимание и винаги има някой, който въздиша след тях:

Овен

Най-чаровните омайници в Зодиака, които могат да ти завъртят главата само с погледа и присъствието си. Осанката им напомня за сила, жестовете им за власт, а усмивката им за страст. Овните са невероятни любовници и излъчват сексапил, на който никой не може да устои. За щастие външният вид и първото впечатление не лъжат, защото в леглото са огън. Най-големият плюс на тази зодия е, освен всички привлекателности, те са и изключителни романтици, когато се влюбят истински. Неустоими са!

Близнаци  Леката загадъчност около зодияБлизнаци е основната причина след тях винаги да има опашка от ухажори. Те изглеждат леко свенливи, сдържани са в поведението и това е силен магнит за противоположния пол - той иска да ги разгадае. Освен това Близнаците са пословични красавци, които омайват, още преди да са казали дума. Не допускат лесно хора до себе си и това дразни всички, които им се възхищават отдалеч. Не можеш да избягаш от любовната магия на Близнаците.


Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg