От нашият астролог: последните дни на май ви изпълват с нежност и топлина

май
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Последната седмица на месец май започва динамично. Успехи в професионален план и положителни емоции.  Повече вижте в седмичния ни хороскоп.

Овен

Активен и динамичен период. Ще се натъкнете на доста затруднения, но ще ги преодолеете, макар на моменти да прибягвате до помощ. Успешни ще са сделките със стоки за бита или за техническо подсигуряване на работата ви. Въздържайте се от сделки с недвижимо имущество. Не пренебрегвайте мнението на близките си, тяхната преценка е по-реална от вашата.

Овните ще се чувстват пренебрегвани. Ще имат нужда от повече разбирателство и подкрепа. Възможно е да чуят неприятен коментар от половинката си и това да развали настроението им за целия период. Не е добра идея днес да флиртуват на работното място.

Телец

Голяма част от събитията ще ви изненадат или поне ще ви е трудно да ги възприемете още от първия път. Ще чуете изказвания, които не очаквате, а може и да не ви харесат. Ще имате срещи, които по-скоро ще ви натоварят, отколкото да ви помогнат да се справите с проблемите. Ще се запознаете с хора, които ще се окажат много полезни в ежедневната ви дейност.

Телците  не се чувстват хармония в семейството си. Липсват им неща, които не успяват да получат от половинките си. Онези, които не са обвързани, са в търсене на голямата любов. Много скоро предстои да я открият.

Близнаци

Колкото по-гъвкаво реагирате, толкова по-добре. Не приемайте нито едно свое решение за последно, непрекъснато ще се налага да ги променяте и да съобразявате графика си с обективните условия. Ще е свързано с дребни битови аварии, забравени вещи или документи, непредвидени гости, допълнителни служебни ангажименти. Изобщо, всичко ще се случва буквално „ден за ден“. Нищо страшно, ще се справите.

Близнаците  не се чувстват щастливи в любовта. Липсва им романтика. Имат нужда от малко повече емоции и мили жестове. Възможно е между тях и партньора им да се разпали нестихващ пожар. Не е добра идея да изричат думи, които предварително не са обмислили.

Рак

Най-сложни за решаване ще са професионалните въпроси. Но и най-добри резултати ще получите точно в тази област. Обстановката у дома почти през цялото време ще е доста напрегната и причината за напрежението ще е нестабилното ви настроение и желанието да адаптирате всички към себе си, вместо обратното. Не се учудвайте, ако в един момент престанат да ви обръщат внимание. Ще е естествена реакция.

Раците ще се чувстват подкрепяни от половинките си. Изглежда в любовта всичко им върви като по вода. Повечето от представителите са успели да открият подходящия за себе си човек. Онези, които все още са сами, много скоро ще срещнат голямата си любов.

Лъв

Всичко, с което ще се наложи да се захванете, ще се окаже важно. Ще е много трудно да прецените кое е по-важно и кое търпи отлагане. Не се надценявайте, няма да е лесно да се справите самостоятелно, така че си осигурете помощ. Ако решите да правите всичко сами, то най-вероятно ще е за сметка на времето за почивка, което означава за сметка на здравето ви. Не е нужно от гордост да си причинявате допълнителни проблеми.

Лъвовете ще се чувстват уязвими и разговорите с половинките им ги изнервят допълнително. Не е добра идея да спорят за всяко едно нещо, защото това би могло допълнително да влоши техните взаимоотношения. Периодът се очертава да бъде непредсказуем.


Дева

Обстановката ще е динамична, но сравнително спокойна. На каквито и затруднения да се натъкнете, ще ги преодолеете, благодарение на безпогрешната си логика и здрав разум. Действайте с повече размах, с повече творчество и без конкретни очаквания, защото крайните резултати не зависят само от вас. Приемайте фактите такива, каквито са, ще имате възможност за корекции.

Девите  ще тъгуват за несполуките в любовния си живот. Много е вероятно днес да се почувстват изоставени. Като, че ли нещо все им пречи да изпитат пълното щастие. Ще имате нужда от повече разбиране от страна на партньора. Не е добра идея да прекарват времето сами.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg