Годишен Хороскоп Козирог за 2013 г.

Годишен хороскоп
Typography

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Годишен Хороскоп Козирог за 2013 г.

Годишен Хороскоп Козирог за 2013 г.

    Годишен Хороскоп Козирог      През 2013 г. вашите планове ще станат по-практични и сериозни, възвръща се вашата способност за детайлна изработка на  идеи и тяхното последователно реализиране.  Ще правите все по-малко грешки, благодарение на това, че не прибързвате важните въпроси.  Да, ситуацията се променя  бавно, но резултатите със сигурност ще ви направят щастливи.

    Връзките с приятелите ви, през 2013 г., ще станат още по стабилни. Не се очаква разширяване на приятелският ви кръг, но ще укрепите взаимоотношенията си  с настоящите приятели и единомишленици.  Това се постига с повече откритост, честност и прозрачност.
    През 2013 г. се засилва желанието ви за власт и придобиване на влияние.  Но това не се препоръчва да го използвате върху своите близки, ще има съпротивление, което ще доведе до спорове и конфликти. Добре ще се отразят някой промени в дома ви, правейки го малко по-уютен и удобен.
    Първата половина на 2013 г. идва с успехи в работата за типичният Козирог.  Това е подходящо време за намиране на нова работа и безпроблемно вливане в нов колектив. А за работещите се очакват нови перспективи в професионално отношение и растеж на горе.
    Във втората половина акцента пада върху личните и служебните отношения. Ще откриете истинската любов, което ще положи началото на сериозна връзка. Не е изключено обещаващо делово предложение за партньорство и сътрудничество, към което е необходимо да се отнесете внимателно.
    Според източната философия, 2013 е годината на Черната Водна Змия. За Козирог това обещава някои благоприятни тенденции, но трябва да се положат не малко усилия за разчистване трудностите по пътя. А в повечето случаи тези проблеми са породени, не от някакви външни имагинерни обстоятелства, а от самите вас – Козирог е склонен на прехвърля своите задължения на околните, а  самия той с удоволствие да си почива върху старите лаври измъквайки се по ръба.   Отнасяте се към живота прекалено леко и игриво, а домакина на годината – строгата Змия не обича лекомислието, толерира сериозността и спокойствието.
    В началото на 2013 – годината на Змията, козирог ще бъде изпълнен със свежи революционни идеи, много от които си заслужават да бъдат доведени до живот. Но Козирог е склонен да се надява на лесен успех, и затова всички начинания изискващи упорит труд ще бъдат сложени настрана.
    Възникващите проблеми не би трябвало да притесняват, защото като цяло годината ще бъде спокойна и плавна. Представителите на този зодиакален знак винаги трябва да държат в ръка пулса на времето и по възможност лично да контролират ситуацията.

    2013 г. открива пред Козирог големи възможности.  Късметът ще ви съпътства във всички начинания. Животът ви ще е изпълнен със събития, както никога досега.  Старите приятели винаги ще бъдат до вас, подкрепяйки вашият устрем.

loading...

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg